Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:35, 29. 4. 2012.

Radnički poražen od Sloge

protest Protest fudbalera Radničkog; foto: Bratislav Stevanović

Fudbaleri Radničkog poraženi su u Kraljevu rezultatom 1:0 golom iz penala Dmitrovića u 89. minutu. Niški igrači protestvovali zbog neisplaćenih zarada sedenjem na terenu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • shonex

    20:21 // 29. 4. 2012.

    Nameštaljka povecane kvote na 3.5 još penal u 89min.Ajde od te pare što ste namestili dajte ljudima plate pa da ulazimo u super ligu.

    • bambino

      21:48 // 29. 4. 2012.

      lose mora to mnogo bolje i ako nemaju stalna primanja treba da se gine za Real!@!

  • Pera

    21:38 // 29. 4. 2012.

    dubiozo ja mislim da sam pogodio,a protiv Mladenovca 1-1 uz 2-3

  • max

    21:39 // 29. 4. 2012.

    Znači ovde u Nišu ništa ne može da funkcioniše kako treba, sad će na kraju da uprskaju ono za šta su se cele godine trudili ali to bi bilo sramota uraditi nišlijama koji zaslužuju bar jedan tim u prvoj ligi, ali na žalost uvek su lični i kratkoročni interesi veći od onih kolektivnih u dugoročnih. Ne krivim samo igrače nego sve odgovorne za loše stanje u ekipi a pre svega rukovodstvo koje ipak snosi najveću odgovornost.

    • Pera

      23:20 // 29. 4. 2012.

      do kraja laganica utakmice izuzev Napredak,ali od sledece sezone cebiti celjavo ako se nesto ne promeni

  • Булеварац

    21:42 // 29. 4. 2012.

    Управо клуба, што пре обави разговор са играчима и измири дуговања према њима, док још није касно! Била би, у најмању руку греота, да се изгуби прво место. Напред Раднички! Е да и учините све што је у вашој моћи да организујете утакмице на мало бољи начин. Надам се да ће против Напретка моћи да присуствује публика.

  • meraklija987

    22:13 // 29. 4. 2012.

    Sram te bilo VLAJKOVIĆU
    Oterao si trenere,jer su upozoravali da do ovoga može da dođe (nešto je trulo..),a sad bi i igrače. Samo bez igrača nema utakmice,da si se bavio sportom znao bi...
    Nadam se da će igrači pronaći snage i dovrše sezonu pobednički-kao i do sada. Oni jedini vuku, a ostali prave suspenzije..

  • babaroga

    22:23 // 29. 4. 2012.

    Ja neznam kome je u interesu da grad Nis nema superligasa,ali ne onakvog jadnog kakvog smo imali pa da nas posle jedne sezone,najvise dve izbace.Nego tim koji ce osvajati trofeje,igrati Evropu...ako to pak nije niciji interes onda se vodecim ljudima u klubu i gradu koji treba da stoji iza kluba mora reci da su nesposobni 100%.Nemoze niko da me ubedi da mogu da se organizuju Novi Sad,Subotica,Novi Pazar,Kula,Jagodina,Krusevac,a samo je u Nisu tesko.Pogledajte nabrojane gradove,svaki od njih nam je umakao po organizaciji bar 10 godina.SRAMOTA

  • Darko Stojanovic

    00:30 // 30. 4. 2012.

    Vlajkovicu, djubre jedno bezobrazno, kako te nije sramota, kako imas obraza da ovako pricas i da se ovako ponasas!!!!!!!! Doveo si klub pred gasenje, totalni amaterizam na svim nivoima, ovi mucenici nemaju nikave uslove za treniranje, i ti jos smes da se pojavljujes pred Nislijama i da nam solis pamet!! Istrosio si nam svima zivce, motkom cemo da te najurimo bagro jedna bestidna!!! Sta si ti uradio za klub od kad si u njemu????

    • palilulac

      10:19 // 30. 4. 2012.

      Uspeo je da proda dva najtelentovanija dečaka iz škole zimus u Inđiju i Zvezdu. To najbolje zna, da rastura Radnički na svim nivoima. VLAJKOVIĆ je najslabija karika našeg Reala...Igrači su jedina svetla tačka,a on tako njima vraća lažima i vređanjem. NAPOLJE

  • Shone

    00:45 // 30. 4. 2012.

    UPRAVA NAPOLJE!!

  • serif konj

    00:21 // 2. 5. 2012.

    ajmo bre momci nasi su i partizan i zvezda od avgusta kakav vise beograd do vraga pokazimo im kude je taj nis upravo uozbilji se

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: