Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:48, 26. 1. 2019.

| Sport

Radnički poražen od slovačke Podbrezove, Radnikov meč odložen

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Spartak
Dva gola završila u mreži Radničkog; foto: Vanja Keser

Iako je većina ekipa zbog lošeg vremena u Turskoj odložila svoje kontrolne mečeve, Radnički i Podbrezova ipak su se odvažili da izađu na teren. U takvim uslovima bolje se snašao desetoplasirani tim najjačeg slovačkog prvenstva i slavio sa 2:0, mada u niškom klubu kažu da su bili bolji, te da je sreća bila naklonjenija rivalu.

U startnoj postavi Radničkog našli su se Ristić, Todorovski, Pankov, Crnomarković, Đorđević, Drinčić, Bondarenko, Grbić, Kojašević, Ranđelović i Haskić, dok su u drugom poluvremenu zaigrali Bulajić, Marko Živković, Aleksandar Jovanović, Aleksa Jovanović, Ćirković, Noma, Stojanović, Krstić, Ristić, Čumić i Nikodijević.

Igrom, ali ne i rezultatom bio je zadovoljan nakon meča trener Nenad Lalatović, koji je težak teren istakao kao veliki problem, te je bio srećan što se niko nije povredio.

Odigrali smo jednu tvrdu utakmicu. Protivnik nam je dva puta šutnuo na gol i postigao pogotke iz naših grešaka. Taras Bondarenko je driblao gde to nije smeo da radi i protivnik nas je kaznio. Drugi gol je postignut posle neodbranjivog šuta u samoj završnici meča. Bili smo bolji tokom svih 90 minuta, ali je protivnik bio srećniji - rekao je Lalatović.

Kapiten ekipe sa “Čaira” Aleksandar Jovanović, koji je na teren ušao u drugom poluvremenu, smatra da njegov tim nije zaslužio poraz.

Još uvek su nam teške noge, osećamo umor, a i pored toga smo imali šanse. Mislim da nismo zaslužili da izgubimo, ali šta je tu je. Mi imamo naše ciljeve, Kup i prvenstvno su nam najbitniji, a ovde smo da se dobro spremimo za prolećne izazove. Znamo gde smo grešili i trudićemo se da već u narednoj utakmici te greške ispravimo - ispričao je kapiten.

Sledeći kontrolni meč niškog tima zakazan je za utorak, 29. januar i u njemu će odmeriti snage sa ruskim Avangardom iz Kurska.


Radnik ipak na terenu sutra

Danas je i surdulički Radnik trebalo da odigra svoj prijateljski meč, sa bugarskom ekipom Bote iz Plovdiva. Međutim, zbog veoma lošeg vremena u Antaliji otkazane su sve utakmice, ukljujući i onu koju je trebalo da igraju Surduličani.

Zbog lošeg vremena, praćenog olujnim vetrom, gradom i grmljavinom u Antaliji, otkazane su sve aktivnosti tima Radnika planirane za danas, između ostalog i utakmica protiv ekipe Botev - rekli su u Radniku.

Ukoliko se vreme popravi, dva superligaša bi trebalo da svoj kontrolni duel odigraju sutra od 11 sati, a prenos će biti dostupan preko Youtube kanala.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Vlada

    09:52 // 28. 1. 2019.

    Kaže Aca kapiten: "Mi imamo naše ciljeve, Kup i prvenstvno su nam najbitniji"
    Izgleda su digli ruke od ostalih trofeja ove sezone

  • Djorgo

    14:05 // 27. 1. 2019.

    Grbiću nije mesto u prvih 11. "Mali" Djordjević ulazi, zasluženo, ispred solidnog Stankovića. Videćemo šta ume Kojašević.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: