Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:58, 1. 9. 2019.

| Sport

Radnički poražen u Beogradu, Čukarički slavio sa 1:0

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnicki javor, nis, 3 avgust 2019, foto jv vanja keser 3
Sledi pauza u prvenstvu; foto: JV / Vanja Keser

Drugi put ove sezone fudbaleri Radničkog iz Niša pretrpeli su poraz. Oni su u 7. kolu Superlige izgubili od Čukaričkog u Beogradu rezultatom 1:0 (0:0), a jedini gol postigao je Asmir Kajević u 80. minutu.

Nije uspeo Radnički da osvoji makar bod u Beogradu pošto je rezervista Čukaričkog Kajević deset minuta pre kraja meča primio loptu na 18 metara od gola i preciznim šutem pogodio mrežu Nišlija.

Domaćin je imao više šansi tokom meča, ali i prvu. Tedić je primio loptu, dodao Luki Stojanoviću koji je šutirao iz prve pored gola. U četvrtom minutu pokušao je i niški tim, ali šut Todorovskog je odbranio golman "Čuke". Ni Bondarenko nije bio bolji pošto je natrčao na obijenu loptu koja je završila pored gola.

Ozbiljnu priliku imao je domaćin u 25. minutu kada je Tedić šutirao sa pet metara, ali je golman Nišlija Petrović izbio loptu u korner. Tedić nije bio precizniji ni pet minuta kasnije.

Ndijae je u finišu prvog poluvremena imao novu šansu za Čukarički, ali je šutirao preko gola. I početkom drugog dela igre Beograđani su prvi napravili šansu, ali je golman gostiju Petrović lako odbranio nalet protivnika.

U 53. minutu Vidosavljević je snažno šutirao sa 17 metara, ali nije bio precizan. Nakon datog gola Čukarički je imao još jednu šansu - u 84. minutu Birmančević je snažno šutirao, ali je golman Radničkog odbranio. Još jednu odbranu je upisao Petrović u 90. minutu kada se oprobao i Ćirković.

Radnički posle 7. kola ima 13 bodova i zauzima petu poziciju. Narednog vikenda je pauza u prvenstvu.

ČUKARIČKI - RADNIČKI (0:0)

Stadion na Banovom brdu, Beograd 

Sudija: Milan Ilić

Žuti kartoni: Ndiaje (Čukarički), Ostojić (Radnički)

ČUKARIČKI: Nemanja Belić, Marko Docić, Slobodan Tedić, Milutin Vidosavljević (od 85. minuta Kosta Aleksić), Ibrahima Ndiaje (od 62. minuta Veljko Birmančević), Dimitrije Kamenović, Luka Stojanović (od 69. minuta Asmir Kajević), Nikola Žirković, Miloš Ostojić, Stefan Šapić, Stefan Kovač.

RADNIČKI: Nikola Petrović, Filip Knežević (od 87. minuta Stefan Mihajlović), Stefan Đorđević, Ivan Ostojić, Aleksandar Todorovski, Lazar Đorđević, Taras Bondarenko, Nermin Haskić, Aleksa Jovanović, Dejan Meleg (od 46. minuta Saša Stojanović), Erik Jirka (od 71. minuta Nemanja Nikolić).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miodrag Petrovic

    20:21 // 2. 9. 2019.

    Marko odlazi!!!!!

  • Propi

    11:04 // 2. 9. 2019.

    Vreme je sportski direktor da ode.

  • drax

    07:50 // 2. 9. 2019.

    Obrukase se sve, e Toncev, Toncev

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: