Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:32, 19. 11. 2011.

Radnički poražen u Inđiji

marko Marko Mančić; foto: zurnal.rs

Fudbaleri Radničkog izgubili sa 2:1 u Inđiji u 16. kolu Prve lige, ali zadržali prvu poziciju. Sinđelić odigrao bez golova protiv Donjeg Srema.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • AMAN

    16:23 // 19. 11. 2011.

    Kada Radnicki ne zatvori utakmicu odmah gubi, a bodove koje je osvojio na zatvorenim utakmicama Sindjelic mora da vraca. Ljubice i ako znam da si korektna totalno, nedostaje ti u tekstu dva nedosudjena penala za Sindjelic, prilika Marka Kostica sa 7 metara... Mozda nije do tebe nego urednik gura Radnicki...

    • Dubioza

      18:16 // 19. 11. 2011.

      Koliko li banana imamo samo na km kvadratnom...

  • Gradski

    19:09 // 19. 11. 2011.

    Da nas ne gura savez nikada ne bi usli u superligu sa ovakvom igrom i rezultatima! Da li ce da se trgnu malo u drugom delu!?

    • Real sa Nisave

      19:35 // 19. 11. 2011.

      Evo ga jos jedan " strucnjak" koji stadion nije video! Treba klub da zatrazi od redakcije ip adrese svih ovih sto optuzuju za namestanje, pa da ih lepo tuzi na sudu za klevetanje i povredu casti, pa neka se pravdaju pred sudijom kako su od kumine kume na zaovini devericici culi kako Radnicki namesta.

  • Aman

    18:49 // 19. 11. 2011.

    Zna se da ce Radnicki da se vrati u superligu, i neka mu je sa srecom jer mu je tamo i mesto,ali ne mora neko drugi zbog toga da ispasta. Npr: Sidnelic Srem 1:1, dok je Radnicki pobedio u Sremskoj Mitrovici sa 1:0 sa jednim sutem na gol i bez ikakve igre jednih i drugih. Ajmo dalje, Banat nije mogao da se zatvori, izgubili su, sada Indjija izgubili su, Novi Sad izgubljena, Mladenovac izgubljena. To su sve porazi od ekipa koje imaju para i koje cuvaju domaci teren, a Banat je oduvao i Radnicki i Sindjelic na D.Visu.Pa iz aviona se videlo da je Radnicki namestio sudije protiv Sindjelica, cak je i na SOS kanalu receno o spornim momentima. Zeljan sam dobrog fudbala u Nisu, ali ne da zbog jednog ispasta drugi klub....

    • Darko

      19:30 // 19. 11. 2011.

      1000 puta ponovljena laz, na kraju postane istina. Smeju ti se ljudi za ove gluposti o namestanju i guranju!Mozes da lazes sebe i slepce oko tebe, ali ne i Nislije koje prate Radnicki kod kuce i na strani. Zaboravio si da ti je predsednik Sindje, podpredsednik FSS,a ovamo trabunjas o proteziranju,namestanju,guranju od strane sudija.Posto je video da ne moze da istera Radnicki sa Caira, a prethodno bezuspesno pokusavao sa Bananom da udje u klub, sad je pustio Sindju niz vodu,kao i sve ostale niske klubove u kojima je gurnuo svoje prljave prste.
      Zalosno je sto ti, u stvari, nisi nikakav navijac ni Sindje, ni Reala, vec jedan pateticni navijac jednog od blizanaca. Reko sam ti, pojesce te jed i mrznja.

  • Aman

    21:01 // 19. 11. 2011.

    Imena koliko vidim spominju samo ogorceni i to na one koji vode DRUGI klub,ne znam sta oni vama smetaju imate vase predsednike pa vredjajte njih.najveci strucnjaci fudbala su izgleda oni sto okrecetu ledja terenu da bi urlali i tako su verovatno naucili sve o fudbalu. Moram i ja da probam da predjem sa terena na tribinu pa da naucim nesto....

    • aman

      07:56 // 20. 11. 2011.

      "Najveci broj strucnjaka po glavi stanovnika". Svi se u sve razumeju, a loptu u zivotu sutnuli nisu....

  • nikola

    18:14 // 19. 11. 2011.

    ti mi se mnogo razumes u fudbal pa si strucan da kazes ko vraca bodove. Nazalost Bananamen i Djordjevic su do ovde i doveli Sindju. Sto kaze pesma kako doslo tako proslo.
    I da ako imas neke dokaze o zatvaranju utakmica javi policiji odmah postaces poznat ko Brankica Stankovic...

  • meraklija

    21:05 // 21. 11. 2011.

    #Gradjanin
    Sve dok se ne vrati na mesto koje mu pripada, a ma dobrom je putu! Radnicki je ljubav Nisa...

    • Gradjanin

      00:26 // 22. 11. 2011.

      Hvala Fudbalskom Savezu Srbije sto je na dobrom putu!!!

  • Popokatepetl

    19:25 // 19. 11. 2011.

    Da nam nije banane i djordjevica i namestanja u 3. i 2. ligi ne bi videli ovaj rang takmicenja! Bod protiv D.Srema dovoljno

  • Nislija

    13:56 // 20. 11. 2011.

    Radnicki je ljubav Nisa.

    • Gradjanin

      21:41 // 20. 11. 2011.

      Radnicki je rupa Nisa!! 10 godina u blokadi, ceo zivot sve pare idu za njih a uspeha nigde. Govorim o zadnje dve decenije. Pa dokle?!!

  • Darko

    17:24 // 19. 11. 2011.

    Ne razumem ove zajedljivce. Sta zelis da postignes ovim komentarom?! Jos gore je ako si iz Nisa! Zato sto se svaki Meraklija, svaki normalni Nislija raduje i uspehu Sindjelica jer ce Sindja postojati i kad odu ovi hostapleri koji ga sada vode, dok se ti i sacica tebi slicnih raduje mnogo vise svakom neuspehu Radnickom,nego bilo kakvom bodu Sindjelica. Radi na sebi. Probudi se dete. Pojesce te jed i mrznja.

  • Vladimir

    17:51 // 19. 11. 2011.

    I dalje na vrhu. I dalje jedini pravi lokalni klub!

    • Mateja

      11:10 // 20. 11. 2011.

      U pravu si potpuno, pravi lokalni klub i organizaciono i po rezultatima.

      Niski sport nije samo fudbal.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: