Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:44, 17. 2. 2021.

| Sport

Radnički poražen u Novom Pazaru

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Radnički Gavrić
Još jedan poraz; Ilustracija; foto: JV / Vanja Keser

Nakon što su izgubili od Crvene zvezde, fudbaleri niškog Radničkog upisali su i drugi poraz pošto su u 22. kolu Superlige savladani u Novom Pazaru rezultatom 3:1 (1:1). Naredni meč tim iz Niša igra u ponedeljak, 22. februara, kada će gostovati Mačvi u Šapcu.

Iako su iz tabora Radničkog najavili da je pobeda imperativ, tim iz Niša ipak nije opravdao blagu ulogu favorita na gostovanju u Novom Pazaru.

Šef stručnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović bio je veoma nezadovoljan nakon poraza.

Nema opravdanja. Ne možemo da se vadimo na loš teren i uslove. Mi u Novom Pazaru prosto nismo postojali. Znali smo kako oni mogu da nas ugroze, spremali smo se za to, ali nismo uradili ništa i bili smo nemi posmatrači događaja na terenu. U pojedinim delovima susreta smo izgledali očajno i kao početnici i nešto će pod hitno morati da se menja - rekao je Gaćinović.

Kaže da nema puno vremena za analize, jer ih čeka duel sa Mačvom za vikend i najavljuje da će biti puno promena u tom meču.

Meč u Pazaru je dobro počeo za Nišlije, pošto je Stevanović u 4. minutu nakon velike gužve u kaznenom prostoru šutirao jako i savladao golmana Drobnjaka

Od tog trenutka, Pazarci su preuzeli inicijativu na terenu. Šanse su se ređale kao na traci, a izjednačenje je stiglo u 27. minutu kada Tomić pronašao na drugoj stativi Aganspahića kome nije bilo teško da loptu sprovede u mrežu. Nastavili su domaći igrači da pritiskaju tim Vladimira Gaćinovića, ali do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

Ključan momenat meča dogodio se u 64. minutu kada je rezervista Radničkog Stanković zbog "rušenja" igrača dobio crveni karton. Nije to bilo najgore što se fudbalerima sa "Čaira" dogodilo, pošto je upravo zbog tog faula sa nekih 25 metara Mijić bio efikasan.

Pokušao je Gaćinović izmenama da dođe bar do boda, ali nije uspeo pošto je asistent kod prvog gola Pazaraca Tomić u 78. minutu sada i sam pogodio mrežu gostiju i postavio konačan rezultat meča 3:1.

Poraz za tim iz Niša znači i pad na tabeli, te će sada zauzimati 9. poziciju. Sa druge strane Novi Pazar se revanširao Radničkom za poraz u prvom delu sezone i konačno izašao iz opasne zone sa 24 osvojena boda.

Igračima Radničkog predstoji još jedno teško gostovanje, pošto će u ponedeljak 22. februara gostovati poslednjeplasiranoj Mačvi u Šapcu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aco

    08:57 // 20. 2. 2021.

    E ovo je tuga.Mucenici oni nemaju blage veze. Samo me interesuje ko forsira onu balerinu od onog DVE LEVE NOGE. Petrovica.Pa onaj ni ta cuvanje ovaca nije .Bas mi ih zao

  • Maraa

    13:08 // 18. 2. 2021.

    Strašno

  • Meraklija Nišović

    10:22 // 18. 2. 2021.

    Клуб су .дођоши,претворили у политичку странку,имали су дивну генерацију 99.год. са малим Дулетом, Срђаном, Рилетом, Вукотом и још пуно добрих дечака и фудбалера али су их најурили због двојице привилегованих и најлошијих који су имали своје ,гураче, и сада плаћа данак. Ови дођоши покупе паре оживе каријеру и беже главом без обзира, а у управи ни једног Нишлије нити наше деце у екипи. СРАМНО

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: