Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:38, 29. 4. 2021.

| Sport

Radnički "potopio" Nais na "Čairu"

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti
Nais vaterpolo
Ubedljiva pobeda kragujevačkog Radničkog; foto: Vanja Keser

Vaterpolisti niškog Naisa poraženi su na domaćem terenu u prvoj utakmici plej-ofa Superlige od kragujevačkog Radničkog rezultatom 18:6. Ovim trijumfom vaterpolisti Radničkog napravili su veliki korak ka plasmanu u polufinale.

Dobro je Nais započeo meč i poveo na startu utakmice. Međutim, to je bilo jedini put da su vaterpolisti niškog tima imali prednost. Ubrzo je usledio preokret Kragujevčana, koji su golovima Stanojevića i Rašovića nakon prve deonice već vodili sa 4:2.

U istom ritmu je regionalni šampion nastavio i u drugoj četvrtini, pa je već tokom ovog perioda bilo i +6. Ipak, na odmor se otišlo rezultatom 8:3 za goste, pošto je Kujović pogodio za Nais i smanjio zaostatak Nišlija.

U trećoj četvrtini Radnički još više dodaje gas, prvi put odlazi na +10, pošto je na kraju ovog dela igre bilo ubedljivih 14:4. Sjajno je tada igrao Aleksa Ukropina, koji je vezao tri pogotka.

Do kraja se pitanje pobednika nije postavljalo, a Radnički je došao do ubedljivog trijumfa od 18:6, pred naredni meč koji se 5. maja igra u Kragujevcu.

Za Nais su po jedan gol postigli Bolović, Kovačević, Šilj, Vasić, Milošević i Kujović, dok su se kod Radničkog istakli Lukić i Ukropina sa po četiri postignuta gola.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Torpedo

    19:44 // 29. 4. 2021.

    A, bili smo bolji.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: