Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:35, 17. 7. 2019.

| Sport

Radnički pred Floru: Biće jako teško, ali iz ove kože ne možemo

Autor:Milica JovanovićIzvor:Južne vesti
Todorovski Caki fudbal Radnički
Početak meča zakazan je za 20:45; foto: Vanja Keser

Sa verom da će sve biti mnogo bolje u revanšu i da će anulirati prednost od 2:0 koju je Flora stekla u prvom meču 1. kola kvalifikacija a Ligu Evrope, niški Radnički dočekuje estonski klub. Utakmica se igra u četvrtak, 18. jula od 20:45 na niškom “Čairu”.

Estonci su neočekivano trijumfovali pre nedelju dana. Nišlije su prikazale veoma bledo izdanje i uglavnom se koncentrisale na odbranu, ali trener Radničkog Simo Krunić ovog puta najavljuje veću posvećenost napadu.

Nismo smeli da dozvolimo sebi da primimo te golove. Igrači su svesni da nismo dobro odigrali prvu utakmicu, ali su totalno fokusirani na sutrašnju utakmicu. Spremnije je dočekujemo. Kod igrača vlada raspoloženje i drago mi je što veruju u uspeh, takođe i mi svi - priča Krunić.

Najavio je i poneku izmenu u startnih 11, naglasivši da će ovog puta meč otpočeti kapiten Saša Stojanović. U izostanku popularnog Cakija iz startnih 11, u Talinu je kapitensku traku poneo Makedonac Aleksandar Todorovski, koji kaže da će biti jako teško u četvrtak na “Čairu”, ali da “iz ove kože ne mogu”. Ipak, veruje da mogu do prolaza dalje i duela sa Ajntrahtom.

Pokušali smo sa nekom našom igrom da ih iznenadimo, sve je teklo odlično do 75. minuta, ali ponestalo nam je snage i pobedili su nas sa 2:0. Vasiljev je imao markera, imao je igrača koji je bio zadužen za njega. Jednostavno, sve je bilo protiv nas, možda nismo ni zaslužili, pošto smo tako igrali, bolji rezultat - ispričao je Todorovski.

Početak utakmice zakazan je za 20:45, a karte su u prodaji danas i sutra na biletarnici hale “Čair”. Cena je 500 dinara za sever, istok i zapad, a 2.000 dinara za ložu.

Južna tribina, na kojoj su inače najvatrenije pristalice Radničkog, biće zatvorena zbog kazne UEFA, a u klubu još jednom naglašavaju da je ova kazna uslovna. U slučaju bilo kakvog incidenta tokom utakmice sa Florom, Radnički će sledeći evropski meč igrati pred praznim tribinama.

Iako je Radio-televizija Srbije prenosila direktno utakmicu u Talinu, ovog puta prenosa neće biti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Bulevarac mj

    19:19 // 18. 7. 2019.

    Ajde momci,3 komada,minimum...NAPRED REAL!!!!

  • Napred KK FAir Play

    11:50 // 18. 7. 2019.

    Rasturi ih Radnicki molim te ceo Nis zivi za mec sa Ajntrahtom

  • objektivno

    07:37 // 18. 7. 2019.

    Nije nasa liga jaca od estonske,tako da nesto ne ocekujem mnogo. Daj,Boze,ali - mrka kapa.U svakom slucaju,navijacemo i dati podrsku nasem Radnickom.

    • Objektivno

      13:58 // 18. 7. 2019.

      Kako nije jaca nasa liga? Jaca je i po koeficijentu i po ekipama , kada ce neka estonska ekipa da dodje do grupne faze LS ili da ima 2 ekipe u 1/16 finalu LE? Samo treba izaci bez straha i nnapuniti im mrezu , zeznuto je to sto su oni mnogo uigraniji zbog njihove lige

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: