Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:23, 10. 11. 2012.

| Sport

Radnički prekinuo negativan niz

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
Bojan Djordjevic.jpg
Bojan Đorđević; foto: Dejan Pešić

Fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su bez golova protiv Slobode u Užicu u 12. kolu Superlige i tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza u takmičenju.

Prvu izgledniju šansu u prvom poluvremenu Radnički je imao u 11. minutu kada Lukić šutirao samo u gol aut. 

Sloboda je imala više prilika da dođe do 3 boda, ali je golman Radničkog Miloš Perić dobro odradio svoj zadatak.

U finišu meča Radnički je preko Dušana Kolarevića pokušao da dođe do gola, ali je golman domaćih odbranio šut.

Trener Aleksandar Ilić odlučio se da promeni tim u odnosu na sastav koji je počeo protiv Partizana i da akcenat stavi na odbrnau i čuvanje gola. To se na kraju pokazalo kao dobro rešenje jer se Radnički iz Užica vraća sa bodom i prekinutom serijom ubedljivih poraza.

Radničkom je ovo četvrti remi, drugi u gostima. Sa 13 bodova niški tim je siguran iznad "zone ispadanja", a pozicija koju će zauzimati nakon ovog kola zavisi i od sutrašnjih mečeva.

U nardenom kolu, u subotu, 17. novembra Radnički dočekuje Vojvodinu na stadionu Čair.


Rezultati 12. kola:

Sloboda - Radnički Niš 0:0
Hajduk - BSK Borča 1:1
Jagodina - Smederevo 0:1
Vojvodina - Novi Pazar 1:0
Javor - Rad 1:0
11.11. u 13h OFK Beograd - Crvena zvezda
11.11. u 13:30h Donji Srem - Spartak
11.11. u 17h Partizan - Radnički 1923

SLOBODA - RADNIČKI 0:0 (0:0)

Stadion na Begluku u Užicu

Sudija: Novica Anđelovski

Žuti kartoni: Aleksandar Pejović u 43. minutu, Slavko Marić u 55. minutu (Sloboda); Nikola Lukić u 27. minutu, Saša Stojanović u 45. minutu (Radnički)

Crveni kartoni: -

SLOBODA: Dejan Ranković, Jovica Vasilić, Aleksandar Gojković, Darko Lovrić, Slavko Marić, Aleksandar Pejović, Zoran Knežević, Bojan Beljić, Tijago Galvao, Savo Kovačević (Duško Stajić od 59. minuta), Predrag Ranđelović.

RADNIČKI: Miloš Perić, Bojan Đorđević, Marko Ranđelović, Miloš Petrović (Dušan Kolarević od 74. minuta), Branislav Vukomanović, Predrag Stamenković, Miloš Živković, Nikola Lukić, Bratislav Pejčić (Milan Pavličić od 46. minuta), Milan Jovanović, Saša Stojanović (Aleksandar Jovanović od 63. minuta).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    15:18 // 14. 11. 2012.

    smatram da je nebitno u kakvom dresu igraju , bbitni su rezultati..ali kad već pričamo i o sporednijim stvarima od rezultata, da li neko zna kada će biti postavljen semafor i da li će stvarno da bude onaj mali i nikakav kao što su ga predstavljali pre nesto vise od mesec dana ili ćemo dobiti veliki i lep (full hd) semafor kakav bi i priličio novom stadionu?

  • sasa

    17:39 // 12. 11. 2012.

    kosta...pitanje za kostu...tebi se taj lukic...svidja kao igrac kada mislis da ce biti najskuplji nas igrac...cim su stavili strahinju valjda se ocekuje da on eksplodira i bude nas najbolji igrac..

  • idd

    10:31 // 12. 11. 2012.

    ovaj bod ce biti veliki ako se uzmu tri protiv vojvodine..a verujem da se mogu uzeti...poznajem i vojvodinu i znam ondada radnicki moze igrati i pobediti vojvodinu....sto mu zelim od srca..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: