Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:17, 23. 12. 2019.

| Sport

Radnički prodao Haskića japanskom klubu

Autor:M. J.Izvor:Južne vesti
Nermin Haskić
Treći odlazak iz Radničkog; foto: Vanja Keser

Nakon Nikole Čumića i Rebina Sulake, niški Radnički napustio je i Nermin Haskić, prošlogodišnji najbolji strelac Superlige. Bosanac je prodat japanskom klubu Omija Ardija i obezbedio svom klubu "dobru zaradu", rekli su u FK Radnički, ali nisu precizirali o kolikoj sumi je reč.

Trojica fudbalera napustila su klub, a za dvojicu je Radnički dobio odštetu. U niškom klubu naglašavaju da pre svega žele da ojačaju svoje redove, a da će onda razmotriti i dve ozbiljne ponude "za svoje igrače iz dva respektabilna evropska kluba".

Napadač iz Bosne i Hercegovine je pre dva i po meseca produžio ugovor sa Radničkim do juna 2021. godine i tako niškom timu obezbedio dobru zaradu u ovom transferu. Ono što je prvi čovek Radničkog Ivica Tončev nedavno najavio danas je i realizovano. Posao sa japanskim klubom je obavljen na obostrano zadovoljstvo, a Haskić je ovim angažmanom rešio svoju egzistenciju - rekli su u Radničkom.

Podsetimo, Haskić je na "Čair" stigao pre godinu i po dana i od tada odigrao 60 utakmica, postigao 35 golova i prošle sezone bio ne samo najbolji strelac kluba, već i cele lige. Bilo je govora o tome da će ga klub prodati letos, ali je njegova povreda omela ovaj tranfer.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ouzo

    21:46 // 23. 12. 2019.

    Otiso u Ardiju da igra,sa Arivin autobus!
    Posto je sve proslo ,na opste zadovoljstvo,po naredjenju,svi u motel Nais,da surdulicki liihvar povadi pare sto je ulozio,jer mu niko normalan ne dolazi !Ulozio pare, a tesko se vracaju !

  • Nais

    15:34 // 23. 12. 2019.

    Otplaćen

    • a

      18:51 // 23. 12. 2019.

      hahahahhaha.. kralju!

  • Mara

    13:44 // 23. 12. 2019.

    Sramota

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: