Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:50, 19. 8. 2017.

| Sport

Radnički protiv Čukaričkog i “preko svojih mogućnosti”

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički Dinamo stadion "Čair"
U Radničkom veruju u nastavak pobedničke serije; foto: Vanja Keser

I pored toga što fudbaleri Radničkog imaju značajno bolji učinak od Čukaričkog, njihovi domaćini u 6. kolu Super lige uvek predstavljaju ozbiljnog protivnika, pa tako trener niškog tima naglašava da im je ovo možda i najteža utakmica u ovom delu sezone. Meč je na programu u subotu, 19. avgusta od 20 sati.

Nišlije se nalaze u odličnom nizu u kome su vezali 3 pobede i na 6. mestu Super lige su, ali uz jednu utakmicu zaostatka. Trener Peter Pakult ovog puta na raspolaganju ima sve registrovane igrače, a s obzirom na to da je dosta menjao sastav od početka prvenstva, i ovog puta mogu se očekivati iznenađenja.

Ovo će biti naša, zasad, najteža utakmica. Čukarički trenutno ne pokazuje vrednosti koje ima. Moraćemo da idemo preko naše trenutne granice da bismo im se suprotstavili. Za mene je najbitnije da moj tim da sve od sebe - kaže Pakult.

Što se protivnika tiče, tim sa Banovog brda do sada je zabeležio 2 pobede i 3 poraza. Imaju kadrovske probleme i fale im, pre svega, krilni igrači. Golman Mladen Živković koji u dresu Nišlija ove sezone pruža odlične partije, rekao je da njegov tim zna sa čime se suočava, te da se nadaju da će u predstojećoj utakmici nametnuti svoj tempo igre.

Ekipe koje predvodi trener kao što je Nenad Lalatović uvek su maksimalno koncentrisane i maksimalno motivisane, što znači da mi moramo da uzvratimo istom merom, ako ne i više, da bismo im se suprotstavili. Ono što je za njih karakteristično je da igraju sa dva odlična napadača - Mudrinskim i Ožegovićem, koji vrše konstantan pritisak na zadnju liniju, to je jedan izazov više za celu zadnju liniju - ispričao je Živković.

Podsetimo, pred Radničkim je još jedna naporna nedelja, jer će nakon gostovanja Beograđanima dočekati, najpre Mladost u sredu, a onda i Radnik za vikend.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan

    11:59 // 19. 8. 2017.

    Zasto nema prenosa utakmice? Zvezda i Partizan su odlozili svoje utakmice a ovo je po imenima klubova derbi kola.

    • roki

      12:55 // 19. 8. 2017.

      Ima prenos,ali Spartak-Vozdovac...Nase ne prenose..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: