Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:00, 15. 7. 2022.

| Sport

Radnički protiv Gzire sa Malte počinje kvalifikacije za Ligu konferencija

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
fk radnicki nis
Prvi meč igra se 21. jula na Malti, dok je revanš 7 dana kasnije na "Čairu"; foto: JV / Vanja Keser

Šesti nastup u evropskim kupovima 21. jula, fudbaleri Radničkog iz Niša započeće protiv malteške Gzire, koja je u revanš utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu konferecija tek posle produžetaka uspela da izbaci predstavnika Andore, Atletik klub d'Eskaldes.

Ekipa sa ”Čaira” preskočila je bez borbe prvu rundu kvalifikacija, a u drugom kolu našli su se među nosiocima i može se reći da su imali sreću na žrebu, pošto će biti veliki favoriti protiv predstavnika Malte, koji se mučio protiv ekipe iz Andore, što pokazuju i rezultati oba susreta.

Prva utakmica na Malti završena je rezultatom 1:1, dok je na sinoćnom revanšu posle 90 minuta bilo 0:0. Ipak, na isteku prvog produžetka golom Džefersona, Gzira je zakazala prvi duel protiv Radničkog na Malti za 21. jul. Revanš meč igra se 7 dana kasnije na ”Čairu”.

Podsetimo, dva tima su se sastala i 2018. godine u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a Radnički je sa ukupnih 5:0 prošao dalje, gde je kasnije zaustavljen od izraelskog Makabija iz Tel Aviva.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    18:21 // 15. 7. 2022.

    Nekada sa, Hamburgerom, Fejnordom, Napolijem, Sent Galenom... Mora se tako, Gazda iz Bg naredio, ne moze filijala da bude bolja od drzavnog projekta ! A, gde ce se igra ,nije ni vazno, neko ovu bedu racuna za EVROPU !

  • Niska lepotica

    13:13 // 15. 7. 2022.

    U Popovac!!!

  • Gaga

    12:31 // 15. 7. 2022.

    A gde ce da se igra?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: