Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:25, 24. 8. 2018.

| Sport

Radnički protiv Napretka sa kadrovskim problemima, ali optimistično

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Radnički se nalazi na deobi prve pozicije u Superligi, sa jednim porazom i četiri pobede; foto: Vanja Keser

Uz izostanak prva dva golmana Mladena Živkovića i Ivana Bulajića, kao i nesigurni nastup Riote Nome i Lazara Ranđelovića, ali i očiti entuzijazam, Radnički dočekuje Napredak iz Kruševca, u utakmici 6. kola Superlige. Meč je zakazan za subotu, 25. avgust od 20 sati na stadionu “Čair”.

Za razliku od Radničkog, koji je odlično otpočeo sezonu i na deobi je prve pozicije sa Crvenom zvezdom, Kruševljani su osvojili svega 4 boda tokom 5 kola. Zato se nalaze u donjem delu tabele, na 12. poziciji, ali trener niškog sastava Nenad Lalatović smatra da je Napredak veoma ozbiljan protivnik, te da ima kvalitet da se nađe među 4 ili 5 najboljih ekipa u Srbiji.

Mene uopšte ime protivnika ne zanima, Zvezda, Partizan ili Napredak, mi kod nas u Nišu uvek idemo na pobedu i tako će biti i ovog puta, iako moramo da budemo jako obazrivi, jer Napredak ima jako dobre krilne igrače, ima ofanzivne bekove, ima iskusan vezni red, ima odličnog napadača, bukvalno u svim linijama tima ima kvalitetne igrače, ali tako kako ima Napredak, tako ima i Radnički - priča Lalatović.

Nada se Lalatović i da će im i ovog puta, poput prošlog meča u kome su savladali subotički Spartak sa 4:1, sve “polaziti za nogom”. Ipak, kadrovskih problema ima mladi stručnjak i ovog puta.

Naša dva golmana, kao što znate, još se nisu oporavila. (Lazar) Ranđelović juče nije trenirao, kao i (Riota) Noma, ali se nadam da će danas i jedan i drugi trenirati i da će konkurisati za mesto u timu. Babić se polako oporavlja, on će za nas biti veliko pojačanje - rekao je Lalatović.

Na Mladena Živkovića i Ivana Bulajića, dvojicu golmana Radničkog, koji su se povredili u dve utakmice zaredom, Lalatović će moći da računa tek nakon pauze u prvenstvu. Kako se igra Liga nacija, klubovi u Superligi odmaraće od 1. do 15. septembra.

Dvojica novajlija u niškom klubu - Marko Mitrović i Uroš Damnjanović verovatno neće konkurisati za sastav na predstojećim okršajima, objašnjava Lalatović, već tek nakon reprezentativne pauze.

Ulaznice za meč Radničkog i Napretka mogu se nabaviti na dan utakmice, a cene su standardne: 150 dinara za južnu tribinu, 300 za istočnu i zapadnu i 1.500 za ložu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: