Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:05, 20. 9. 2011.

| Sport

Radnički protiv OFK Beograda u Kupu Srbije

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk radnicki centar

Fudbaleri Radničkog dočekaće OFK Beograd u sredu, 21. septembra na stadionu na Delijskom Visu od 15:30h u 1/16 finala Kupa Srbije.

Prvoplasirani tim Prve lige Radnički počinje sa takmičenjem u Kupu Srbije nakon uspešnog puta preko Kupa Niša i Kupa regiona istočne Srbije. Na prvom koraku u ovom takmičenju niški tim očekuje duel sa superligaškom ekipom OFK Beograda. Beograđani nisu počeli najbolje sezonu pošto imaju dve pobede i tri poraza, za razliku od Radničkog koji nije osetio poraz u ovoj sezoni. 

Ipak, na ovom meču ipak neće nastupiti najjači sastav niškog tima jer će neki ključni igrači odmarati zbog prvenstvenog duela sa ekipom Mladosti iz Lučana u Prvoj ligi.

- Tu utakmicu shvatamo kao i svaku drugu. Na svaku idemo na pobedu. Klub je kao prioritet odredio privenstvo, pa će pet igrača, koji su se u prvenstvu najviše pokazali, posmatrati meč sa tribina. Fudbalski treneri bi rekli da pravimo rotaciju igrača, ali mi odmaramo te igrače za utakmicu u Lučanima. Mislim da će eventualna pobeda u Lučanima odrediti jesenjeg prvaka. Igramo maksimalno protiv OFK Beograda, respektujemo ekipu, ali krajičkom oka gledamo ka prvenstvenom meču protiv Mladosti iz Lučana - rekao je Zvonko Đorđević, trener Radničkog.

Ako ne bude pobednika posle regularnog toka, odmah će se pristupiti izvođenju jedanaesteraca.  

Radnički će sigurno imati veliku pomoć sa tribina, a ulaz na ovu utakmicu je besplatan.

Ostali parovi 1/16 finala Kupa:

20.09. u 15:30h
Metalac - Srem (Sremska Mitrovica)

Sreda, 21.09. u 15:30h
Radnički 1923 - Rad
Napredak - Spartak Zlatibor voda
Donji Srem (Pećinci) - Vojvodina
Hajduk - Kolubara
Banat - BSK
Mladost (Lučani) - Crvena zvezda
Sloboda Point Sevojno - Teleoptik
Novi Pazar - Partizan
Borac - Radnički (Sombor)
Šumadija (Jagnjilo) - Inđija
Smederevo - BASK
Čukarički Stankom - Proleter (Novi Sad)
Javor - Novi Sad

Utorak, 27.09. u 15:30h
Sinđelić - Jagodina

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • meraklija

    17:39 // 20. 9. 2011.

    Zasto sad ovakav komentar? Strpi se malo i gledaces superligaski fudbal svake nedelje na novom Cairu! Normalno je da se odmore kljucni igraci i da se ne rizikuje sa nekim povredama jer imamo veliku sansu za nesto sto cekamo, kako i sam kazes, godinama... Ajde prestanite vise da samo kritikujete i pljujete, ajde malo da verujemo ovim ljudima u klubu. Radnicki se tek formira kao klub i ako realno gledamo potpuno je besmisleno da se trudimo u kupu i igramo na dva fronta! Mi smo takav narod da sve hocemo preko noci da uradimo, ali polako sve ce doci na svoje! Radnicki je konacno probudio uspavani fudbalski Nis! Svi na Delijski vis sutra i podrzimo momke i nemojte da zvizdite ako i izgube ja verujem da ce dati 110% svojih mogucnosti! Napred Real!

    • Joca

      23:20 // 20. 9. 2011.

      Kakva super liga, sa ovim dugovima koje ima fk radnicki, super liga je daleko jedno 3-4 godina

  • Gradjanin

    15:49 // 20. 9. 2011.

    Kako vas nije sramota, godinama Nis ceka superligaski fudbal i sad kad treba da se igra sa superligasem, vi pustite drugi tim. Sramota!! Pa budi veliki pa igraj sa prvim timom da se vidi pravo lice.

    • meraklija

      17:24 // 20. 9. 2011.

      Zasto sad ovakav komentar? Strpi se malo i gledaces svake nedelje superligaski fudbal na novom Cairu! Radnicki polako stvara tim i normalno je da kup treba da bude u drugom planu... Kako uvek nadjete nesto sto ne valja, ajde malo da verujemo u ove ljude i da ih pustimo da rade a ne samo da ih kritikujemo! Budimo realni i mnogo cemo bolje proci i kada udjemo u super ligu opet moramo da budemo realni i da neocekujemo odmah titulu, evropu... polako sve ce doci na svoje samo moramo da podrzimo i da na bilo koji nacin pomognemo klubu! Zato sutra svi na Delijski vis!!!

    • Joca

      17:58 // 20. 9. 2011.

      Kakva super liga, sa ovim dugovima koje ima fk radnicki, super liga je daleko jedno 3-4 godina.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: