Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:45, 5. 11. 2021.

| Sport

Radnički protiv Spartaka želi da nastavi pobednički niz i domogne se gornjeg dela tabele

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
FK Radnički Niš
Utakmica se igra u nedelju od 19 sati; Ilustracija; foto: M. M.

Nakon tri vezane pobede na domaćem terenu, fudbaleri Radničkog iz Niša u nedelju od 19 sati u okviru 16. kola Linglong Superlige dočekaće ekipu Spartaka iz Subotice. Izabranicima trenera Bataka ovo će biti četvrti meč u samo 12 dana i šansa da se eventualnom pobedom domognu gornjeg dela tabele.

Biće to i duel dva tima koja na tebeli razdvaja samo jedan bod, pošto su Subotičani u dosadašnjem delu prvenstva sakupili 21 bod i nalaze se na 8. mestu tabele, dok se niški tim nalazi odmah iza njih. Na klupi Spartaka sedi i nekadašnji trener Radničkog Vladimir Gaćinović, a od njegovog dolaska u Spartak, tim sa severa ostvario je tri pobede, ali i poraz u Kupu od leskovačke Dubočice.

Trener niškog tima Radoslav Batak zna da će ovo biti još jedan težak meč, ali je optimista i veruje da njegov tim može doći do četvrte uzastopne pobede, što će im obezbediti miran odlazak na reprezentativnu pauzu.

Dolazi nam ekipa koja je u usponu forme i koja je od promene trenera ušla u seriju dobrih rezultata. Oni su odlična i ofanzivno orijentisana ekipa, a kvalitet im je značajno nadograđen povratkom napadača Nikolića. Mi smo, sa druge strane, za kratko vreme odigrali tri izuzetno naporne utakmice i u njima ostvarili cilj i upisali tri pobede. Zadovoljan sam atmosferom u ekipi. Igrači dobro rade, pozitivni su i raspoloženi i nadam se da ćemo u nedelju imati isti pristup kao i na prethodnim mečevima, da ćemo na terenu ostaviti i poslednji atom snage i da ćemo ovaj ciklus završiti na perfektan način, sa sva četiri trijumfa i da na predstojeću reprezentativnu pauzu odemo sa 23 boda na našem kontu i pozicioniramo se u gornjem delu tabele - rekao je Batak.

Ipak, on na meču sa Spartakom neće moći da računa na štopere Stevanovića zbog suspenzije i Bjličića koji je povređen, pa će štoperski tandem činiti Vujadinović i Savić.

Partner Vujadinoviću u srcu odbrane će biti Savić, koji je kasno došao, ali kvalitetno trenira i polako dostiže optimalnu formu. On je igrao protiv Dinama iz Vranja u Kupu i ostavio dobar utisak. Svi ostali su spremni i mogu da kažem da umora nema i pored zgusnutog rasporeda, što pokazuje da smo fizički došli na nivo koji nam je neophodan za ovu fazu sezone - završio je Batak.

Glavni sudija utakmice na stadionu ”Čair” biće Stanko Ostraćanin.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ица

    13:45 // 6. 11. 2021.

    Против одличних офанзивно оријентисаних Суботичана, који су у успону форме, одиграјмо ултра дефанзивни бункер и бод нам је загарантован.

  • VAR tehnolog

    08:20 // 6. 11. 2021.

    Begaj, be !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: