Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:42, 11. 11. 2022.

| Sport

Radnički protiv TSC-a završava takmičarsku 2022. godinu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnicki nis, fudbal, foto jv jelena misic 1
Spremni za poslednji meč u godini; foto: JV / Jelena Mišić

Poslednji meč u 2022. godini fudbaleri Radničkog odigraće u subotu, 12. novembra u Bačkoj Topoli protiv trećeplasiranog TSC-a u 19. kolu Superlige. Posle ove utakmice sledi zimska pauza, a niški fudbaleri će, prema rečima šefa stručnog štaba Nenada Lalatovića, na odmor do 18. decembra, a januara idu na pripreme u Tursku.

"Igramo protiv TSC-a jako bitnu utakmicu", rekao je Lalatović.

TSC je u Kupu pobedio sa 2:0, moram da ih pohvalim, to je jako organizovan klub, vode ga jako uticajni ljudi koji znaju šta hoće. Gospodinu Janošu Žemberiju čestitam što je istrpeo trenera Žarka Lazetića. Kad je došao u Metalac, on je bio pri dnu tabele. Kad je došao u TSC nije najbolje počeo, nije uspeo da izbori plasman u Evropu, kada je morao da izađe u Evropu. Kada su svi očekivali da će smeniti Lazetića, Žemberi je stao iza njega i Lazetić sada beleži jako dobre rezultate sa TSC-om, oni igraju najlepši fudbal uz Zvezdu i Partizan - rekao je Lalatović.

radnicki nis, fudbal, foto jv jelena misic 2 Odmor za igrače do 18. decembra; foto: JV / Jelena Mišić Radnički je sa 17 bodova na 11. poziciji na tabeli elitnog ranga, a ekipa iz Bačke Tople je treća, iza Zvezde i Partizana i ima drugu najbolju odbranu sa primljenih 12 golova.

Imaju sjajan tim, dobru tranziciju, brze igrače, u sjajnoj su formi... Dugo nisu izgubili, sve do Partizana, kada su zaslužili da pobede. Mi smo umorni, kao i oni, ja ne mogu mnogo da rotiram, ali moramo da damo sve od sebe da se vratimo u Niš neporaženi. Igrači su mi premoreni. Bili su nam preko potrebni bodovi protiv Kolubare, nismo ih osvojili i nadam se da će nam se to vratiti protiv TSC-a. Saša Marjanović je bitan igrač za nas, nadam se da će biti u protokolu za ovu utakmicu - dodao je Lalatović.

Nakon ovog duela, koji je u subotu, 12. novembra od 17 sati, sledi ranija zimska pauza zbog Svetskog prvenstva u Kataru.

Posle utakmice ću igračima odmah dati odmor. Počećemo 18. decembra pripreme, imaćemo punih šest i po nedelja za pripreme. Treniraćemo do 12. januara, posle čega idemo u Tursku - kaže Lalatović.

Podsetimo, trener Nišlija je najavio da će se "u dogovoru sa ljudima iz kluba, na zimu zahvaliti bar šestorici, sedmorici igrača".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    19:27 // 11. 11. 2022.

    Od cega su umorni ? Da igraju u Premijer ligi, gde se igra,najmanje dve utakmice u nedelju dana, pa evropski kupovi...
    Od cega odmor ? Od trckaranja za loptom ! Gledas li Bundes ligu, gde se celu utakmicu ore teren !
    Dzabe se slihtas Madjaru,ne trebaju mu foliranti u TSC.

  • Gaga

    16:59 // 11. 11. 2022.

    Neka se,vec jednom zavrsi ova"nocna mora"od jesenjeg Dela prvenstva...da vidimo gde smo,pa ...vise srece
    na prolece!

    • Laza Lazarevic

      23:25 // 11. 11. 2022.

      Ko ce da pomogne ovom momku Gagiju?! Momak POGLEDAJ TABELU!!!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: