Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:29, 5. 4. 2016.

| Sport

Radnički protiv Vojvodine za nastavak pozitivnog niza

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Radnicki0504
Nadmoć na sredini terena odlučiće pobednika; foto: Vanja Keser

Fudbaleri niškog Radničkog dočekaće u okviru 28. kola Superlige ekipu Vojvodine u sredu 6. aprila u 16 sati. Trener Nišlija Milan Rastavac očekuje kvalitetan duel u kome njegovi izabranici mogu do dobrog rezultata.

Šef stručnog štaba niškog kluba rekao je da se raduje susretu sa Vojvodinom, jer je uvek ushićenje prisutno kada se igra protiv naših najkvalitetnijih timova.

Radujem se ovakvoj jednoj utakmici iz razloga jer dolazi u momentu kada imamo pozitivnu seriju i kada imamo pozitivan pritisak da taj niz dobrih rezultata nastavimo - istakao je Rastavac.

MilanRastavac Ne dozvoliti da Vojvodina prekine niz loših rezultata; foto: Vanja KeserStrateg Nišlija smatra da će sama utakmica proteći u borbi za dominaciju na sredini terena iz koje će neko više, a neko manje ugrožavati gol protivnika.

Nadam se da ćemo mi biti tim koji će češće napadati, a sa druge strane moramo da sprečimo njihove brze napade. Moraćemo da odgovorimo na sve izazove koja utakmica nosi, a to su posed lopte, kvalitet igre, količinu trčanja i kvalitet i intenzitet duela - kazao je on.

On očekuje da će Novosađani posle niza od 7 utakmica bez pobede sigurno biti motivisana da tu seriju prekine pobedom, ali da će Radnički uspeti da odgovori na sve izazove.

Vladimir Bogdanović zbog povrede prednje lože neće biti u konkurenciji za sastav, dok su Marko Tomić i Radoš Bulatović pod znakom pitanja.

Podsetimo, do utorka nije bilo poznato da li će utakmica biti odigrana pred publikom, jer je Disciplinska komisija htela da "zatvori" tribine Čaira zbog ispada potpredsednika kluba Bojana Marinkovića Bojzija.

Karte će se naći u prodaji na dan utakmice, i to na biletarnici hale Čair i istočnoj tribini stadiona, po cenama od 100 dinara za jug i 200 za istok i zapad.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • gari

    19:04 // 6. 4. 2016.

    Nastavak "pozitivnog niza" ??? Naročito sa 0:3 u sred Niša !!!!!!!!!!

  • Vlada

    14:23 // 6. 4. 2016.

    Nišlije, spremite "dlanove" za Ašćerića. :)

  • nislija

    01:00 // 6. 4. 2016.

    Ih veteran u 29-30 godina... dobar je Guma, znači mnogo njegovo iskustvo mlađim igračima. Napred Radnički!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: