Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:16, 20. 6. 2018.

| Sport

Radnički protiv ekipe iz Andore ili sa Malte u Ligi Evrope

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
fk radnicki
Dobio lakog protivnika; foto: JV/Vanja Keser

Žrebom u Nionu odlučeno je da niški Radnički u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope igra protiv boljeg iz duela preliminarne faze San Žulija (Andora) - Gzira Junajted (Malta). U eventualnom drugom kolu niški tim bi mogao da se sastane sa pobednikom duela Ferencvaroš - Makabi.

Anketa

Sreća je bila na strani Nišlija i dodelila mu ekipu koja mora da prođe preliminarnu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Da je "Real sa Nišave" dobro prošao na žrebu smatra i trener Nenad Lalatović koji je izvlačenje parova pratio u autobusu jer je ekipa krenula na pripreme u Sloveniju.

Treba biti oprezan jer mi nemamo pravo nikome da pretimo. Fudbal na Malti je u ekspanziji, dok je Santa Žulija bila treća u Andori i igrala finale Kupa. To je klub koji ima puno Španaca u svom sastavu i ekipa koja hoće da igra fudbal. Drago mi je što će se prva utakmica igrati na našem terenu i zaista očekujem da 12. jula u Nišu bude praznik fudbala i da budu pune tribine - kaže Lalatović za sajt kluba.

Radnički će, odlukom žreba, biti domaćin u prvom meču koji je na programu 12. jula, dok je revanš nedelju dana kasnije.

Radnički je veliki klub i mislim da zaslužuje da prođe ovo prvo kolo. Naravno, da bi ga prošli moraćemo žestoko da radimo u Sloveniji i spremni dočekamo te mečeve. U sezonu ulazimo sa novom ekipom, a pred nama je dovoljno vremena da se dobro uigramo i dočekamo prvi takmičarski meč u najboljem mogućem svetlu. Kompletirali smo defanzivnu liniju, ali još nemamo špica, a trebaju nam i vezni i krilni igrač i to moramo završiti do prve utakmice - rekao je Lalatović.

Ime protivnika biće poznato posle mečeva koji su na programu 28. juna i 5. jula.

Ako prođe prvu prepreku, niški tim će se sastati sa pobednikom duela Ferencvaroš - Makabi, odlučeno je žrebom. Revanš tog duela bi bio u Nišu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar Aleksic

    16:52 // 20. 6. 2018.

    Srecno momci i nek cair grmi!!!

    • Nislija

      23:09 // 20. 6. 2018.

      Rodjo i ja sam meraklija ali tesko da ce se nesto cuti sa caira, a zasto je to tako pitaj gradonacelnika koji je zapoceo projekat novog stadiona sa firmom MD......

  • Roko Prch

    16:24 // 20. 6. 2018.

    A gde se igra? U Surdulici?

  • Milorad

    13:26 // 20. 6. 2018.

    Da se malo poradujemo. Sećam se nastupa u UEFA. Ih, kakva je to atmosfera bila. Utakmice za pamćenje. Radničkom i Stručnom štabu želim uspeh. Da se opet čuje "Kude je taj Niš"

    • Dr Dejan

      16:13 // 20. 6. 2018.

      "Kude je taj Niš" je seljacizam koga se treba stideti a ne hvaliti...

    • Milorad

      10:20 // 21. 6. 2018.

      Specifičan govor je nešto što će svako primetiti,koji prvi put dolazi u Niš i jugoistočnu Srbiju. Govor koji je g-dine Dejane, stariji i od Vuka. Govor koji ima svoju prepoznatljivost, svoju finoću, šarm. Govor koji su poštovali Sremac, Bora Stanković, da ne nabrajam. Pogledaje samo izražavanje Bavaraca i njihov dijalekt. Hoćete li i za njih reći "seljaci".
      Igračima Radničkog - "obelite obraz".

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: