Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:56, 22. 5. 2012.

Radnički: protiv poslednjeg za Superligu

ivan pejcic, radnicki.napredak Ivan Pejčić; foto: Bratislav Stevanović

U vanrednom, 31. kolu fudbaleri Radničkog u sredu, 23. maja dočekuju poslednjeplasirani Srem i pobedom bi mogli da osiguraju plasman u Superligu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • misko

    20:09 // 22. 5. 2012.

    Ajmo svi sutra na stadion da pomognemo momcima da se vratimo tamo gde Nis zasluzuje da bude. Iskoristicu ove komentare da pozovem "odgovorne" da se organizuje prodaja sezonskih ulaznica. Moze recimo i neka pretprodaja, neke promo cene tipa 1000 dinara sezonska za jug, za istok 1500... Moze da se napravi i baza navijaca (simpatizera) da se uvede neka vrsta clanske karte, da se pokrene neka kampanja medju osnovcima u skolama da od malih nogu idu na utakmice tima iz svog grada i zavole bas Radnicki a ne neke tamo drzavno/politicke projekte... Dobijamo fala Bogu novi stadion, ajde da krene jedno novo vreme za Radnicki i za Nis da izadjemo iz ove camotinje svakodnevnog zivota u koji je ovaj grad upao, zivnite Nislije malo... I napred!!!

  • Kosta

    21:21 // 22. 5. 2012.

    Misko e svaka ti je ko Njegoseva!!!

  • šonex

    12:28 // 23. 5. 2012.

    eeej bre a meni jedna za istok? Ocu da gledam sa gornjeg sektora i da uzivam ,a nadam se da ce i neki stranac da dodje u radnicki jer ne moze da se odrzava liga ako nemas par stranca samo gledajte Slobodu i Javor i učite.

  • Deki

    23:25 // 22. 5. 2012.

    Zaista bi bilo lepo da Radnicki udje u PRVU LIGU SRBIJE. Mislim da bi stadion bio prepun na svakoj utakmici... Zelim vam svu srecu! :)

  • Boki

    12:42 // 23. 5. 2012.

    Udjite u grupu, da to postane nasa zvanicna grupa sto se tice navijaca gde cemo iznositi utiske sa utakmica, predloge, kaciti slike sa utakmica, organizovati navijanje, pokrenuti inicijativu za sezonske karte i popularizaciju Radnickog medju najmladjima i jos mnogo toga. Ako si Nislija budi Meraklija! - http://www.facebook.com/groups/433091803376069/

  • Miladin

    15:07 // 23. 5. 2012.

    Dovedite Milana Cokica to je igrac za super ligu,ko ne veruje neka pogleda snimak,a i nije lako biti najbolji strelac 2 lige sa 20 godina

  • marko

    19:08 // 23. 5. 2012.

    I sloga izgubi od cuke , i banat nereseno sa indjijom.Ba kao sto je trener hteo..

  • milan pajic

    19:21 // 23. 5. 2012.

    busi Real cepaj Real ale ale!

  • Pera

    19:35 // 22. 5. 2012.

    DRNDAJ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • REALno

    19:41 // 22. 5. 2012.

    Ajmo svi koji mogu sutra na stadion da privedemo pricu kraju svi zajedno.A 2.juna protiv Indjije proslava.Ajmo niski Reale do odlucujuce pobede!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: