Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:42, 2. 3. 2018.

| Sport

Radnički punom snagom i optimistično na Partizan

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Partizan ima 52 boda, a Radnički 43; foto: Vanja Keser

Po lošem vremenu i terenu, Radnički će ugostiti aktuelnog šampiona Srbije Partizan, a s obzirom na to da se ovi timovi trenutno nalaze jedan za drugim na tabeli, meč koji se igra u subotu, 3. marta od 14:30 ima epitet derbija. Iako je stanje u taboru Nišlija idilično, jer će trener Boban Dmitrović moći da računa na sve registrovane igrače, on kaže da će na startnu postavu uticati to ko je koliki borac.

Beograđani su trenutno drugi, a Radnički treći u Superligi, što ovaj meč čini derbijem. Oba tima imaju veliku želju za pobedom u ovom meču i “vađenju fleka”, s obzirom na to da su u prošlom kolu i jedni i drugi “kiksnuli”, pošto su remizirali sa Zemunom, odnosno Borcem.

Velika utakmica za nas, derbi, igra treći protiv drugog i nadam se da će nam do sutra uslovi omogućiti da i mi i Partizan prikažemo odličnu igru. I jedni i drugi imamo rezultatski gubitak bodova u prošlom kolu, nadam se da to neće biti opterećenje ni za Partizan ni za nas, da prikažemo dobar fudbal - rekao je Dmitrović.

Loši uslovi po kojima će se meč igrati uticaće na igru i jednog i drugog tima, složni su treneri obe ekipe Miroslav Đukić i Boban Dmitrović, a strateg niškog sastava kaže da to može uticati i na startnu postavu.

Sada sam prekinuo trening, jer vidim da kod par igrača postoji neko negodovanje što je takav teren. Naravno da će to možda uticati na mene i stručni štab, jer ako teren ostane ovakav trebaće nam borci. Biće takva utakmica verovatno, jer ne vidim neki način da se nešto promeni za 24 sata. Otopiće se sneg, ali blato će ostati - priča Dmitrović.

Ulaznice za ovu utakmicu mogu se kupiti u petak na biletarnici hale “Čair” od 10 do 18 sati. U subotu će karte biti u prodaji do samog početka utakmice na biletarnici hale od 10 sati i na biletarnici stadiona od 12 sati. Cene su 300 dinara za jug, 600 dinara za istok, zapad i sever, dok je loža 1.500 dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • ГоранЧе

    11:38 // 3. 3. 2018.

    У причи око катастрофалног стања терена најтрагичније је што га Раднички користи као своју предност...апсурдно-апсурдније-најапсурдније- "европски" Раднички

  • Dejan

    20:35 // 2. 3. 2018.

    Ako će da igraju kao protiv Borca jako teško će izboriti pozitivan rezultat.

  • Aca

    18:07 // 2. 3. 2018.

    Kakva loža i tu treba ista cena karte biti kao na zapadu naravno u ogranicenom broju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: