Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:30, 2. 3. 2022.

| Sport

Radnički remizirao na gostovanju Metalcu, meč TSC-a i Radnika završen bez golova

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Radnički - Radnik
Utakmice oba tima sa juga završene nerešenim rezultatom; foto: M. M.

U 25. kolu Superlige mečevi oba tima sa juga Srbije završeni su nerešenim rezultatom. Niški Radnički je na gostovanju u Gornjem Milanovcu remizirao protiv Metalca 1:1 (1:1), dok su u meču između TSC-a i surduličkog Radnika mreže mirovale (0:0).

Ekipi iz Niša bod je svojim drugim vezanim golom doneo Japanac Mićibući koji je u 33. minutu, kasnije će se ispostaviti, postavio konačan rezultat meča.

U potpunosti su izabranici Radoslava Bataka kontrolisali meč u prvih pola sata utakmice, ali to nisu uspeli da materijalizuju. Već u 2. minutu volej udarac Mitrovića odbranio je golman Metalca Marković. Domaći tim uzvratio je već u 5. minutu, ali lepu akciju niji iskoristio Krajišnik jer je njegov udarac otišao pored gola niškog tima.

Ekipa Metalca u vođstvo je došla u sredinom prvog dela, kada je sa više od 30 metara šut uputio Čađenović, golman Dujmović je loše odreagovao, pa je lopta završila iza njegovih leđa. Ipak niški tim nije dugo čekao na izjednačenje. Prvi udarac u 24. minutu Marković je odbranio Mićibućiju, ali je 10 minuta kasnije Japanac je pogodio mrežu domaćih. Preuzeli su inicijativu od tog trentuka igrači Metalca, međutim mreže su do kraja prvog poluvremena, ali i meča, mirovale.

Najbolju šasnu da donese preokret Radničkom u drugom poluvremenu imao je Mitrović, ali je u 61. minutu ponovo na visini zadtaka bio golman Marković koji je loptu odbio u korner. Posle udarca iz ugla pokušao je glavom Vukadinović, ali je epilog bio isti kao i u prethodnom napadu. Iako su na kraju imali više pokušaja od svog protivnika fudbaleri Radničkog na kraju nisu uspeli da dođu do prvog trijumfa u prolećnom delu sezone.

Ekipa Radoslava Bataka ostala je na 5. mestu tabele sa 33 osvojena boda, šansu da konačno dođu do trijumfa u 2022. godini imaće 7. marta, kada će na ”Čairu” dočekati Kolubaru.


Remi bez golova u meču TSC-a i Radnika

Na prvu šansu u Bačkoj Topoli čekalo se do 32. minuta kada je Banjac pronašao Ratkova, ali je u poslednjem trenutku odreaovao defanzivac Radnika Hodžić i sprečio vođstvo TSC-a. Ekipa Žarka Lazetića kontrolisala je susret u prvih 45. minuta, a gol Surduličana ugrozili su Stanojev i Đakovac, ali je Ranđelović bio dobro postavljen.

Bila je ekipa Žarka Lazetić bolji rival i u drugom delu, stvarala šanse čak i postigla pogodak koji je posle intervencije VAR-a on poništen, pa je tako mreža Surduličana ostala netaknuta i u četvrtom uzastupnom meču.

Stanje na tabeli što se tiče ovih rivala ostalo je nepromenjeno, pošto je TSC zadržao 2 boda više od ekipe Dušana Đorđevića. Tim iz Surdulice ostalo je na 12. mestu tabele, ali čak 3 tima ima samo bod viška od njih, pa će se do kraja regularnog dela sezone boriti za ulazak u plej-of.

Fudbaleri Radnika svoj naredni meč odigraće kod kuće, a protivnik će im biti još jedan tim iz gornjeg dela tabele, ekipa Čukaričkog.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Zvonimir

    12:13 // 4. 3. 2022.

    Aman,
    Smenite bre ovog hvalisavca.
    Postaviti vrhunskog trenera Dejana Brankovica Šišu.
    g.Branković igrao za Svrljig,Vlasinu,Vardar i poseduje sve moguće licence i govori 4 strana jezika i studira vanredno poljoprivredni fakultet.
    Nemate obaveze da plaćate stan i ishranu.

    • VAR tehnolog

      21:23 // 4. 3. 2022.

      A, jel clan sns ? Nemoj se bruka, nek se uclanjuje, ako nije, sto pre !

  • Tajanstveni Alan

    00:31 // 4. 3. 2022.

    Neka znaju Mladostasi, ucesnici Lige Sampiona, da nismo ni mi maciji kasalj !

  • Ица

    22:44 // 2. 3. 2022.

    Честитке нашим момцима, потпуно смо контролисали ток утакмице и остварили циљ - освајање једног бода. Сад треба задржати моментум и хладне главе ући у окршај против Колубаре на нашем травнатом тепиху. Само тако можемо доћи до драгоценог бода!

    • Razbibriga

      00:27 // 4. 3. 2022.

      Hladne ili suplje ?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: