Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:46, 5. 4. 2014.

| Sport

Radnički remizirao sa Javorom

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
fk-radnicki-(1)

U 22. kolu Superlige fudbaleri Radničkog iz Niša odigrali su 1:1 (0:1) sa Javorom iz Ivanjice i tako zadržali sedmu poziciju na tabeli. Jedini gol za Nišlije postigao Ivan Pejčić u 75. minutu.

Javor je poveo već u 11. sekundi pošto je nakon zvižduka sudije Veselinović dobio loptu, otišao sam do gola i bio precizan.

Izjednačenje je doneo Ivan Pejčić u 75. minutu koji je dobio loptu u šesnaestrecu Javora, namestio se i pogodio mrežu Javora. Pejčić je pogodak proslavio ispred meraklija na južnoj tribini klečanjem ispred njih.

U 8. minutu Radnički je pokušao, ali je nakon slobodnog udarca koji je izveo Stojanović, Milan Ćulum glavom loptu prebacio preko gola. Deset minuta kasnije Stojanović je pronašao Ivana Pejčića koji je bio sa leve strane gola, ali je njegova lopta pogodila stativu gola Javora.

Pokušavao je Radnički da se približi kaznenom prostoru gostiju, ali bez većeg uspeha. Branko Pauljević je tražio svoju poziciju, pa je sa desnog krila šetao kroz sredinu do levog krila.

Miloš Krstić je imao dobru šansu za domaće kada je u 32. minutu iskoristio gužvu ispred gola Javora i šutnuo sa ivice šesnaesterca, ali je lopta otišla pored gola.

Novu priliku za Radnički imao je Pauljević koji je u novoj gužvi ispred gola gostiju dobio loptu, ali je šutirao preko gola.

Na početku drugog poluvremena u igru je umesto Petra Jovanovića ušao Vladimir Milenković koji je uneo "živost" u igru Radničkog.

Milenković je u 50. minutu šutirao iz slobodnog udarca na dvadesetak metara, ali se lopta odbila i Milenković je opet ubacio u šesnaesterac gostiju, pa je lopta došla do Stojanovića koji je dodao opet Milenkoviću koji je šutnuo u spoljni deo mreže.

Pejcic Noga Ivana Pejčića nakon duela u 53. minutu kada sudija nije svirao penal u šesnaestercu JavoraU 54. minutu Pejčić je pao u jedanaestercu, ali sudija nije svirao jedanaesterac za domaću ekipu.

Aleksandar Jovanović je u 62. minutu imao sjajnu priliku, dobio je loptu sa leve strane, bio je sam, ali se odlučio da doda do Pejčića u sredinu, ali je odbrana Javora spasila svoj gol. Nakon toga je usledila opsada gola Javora, ali je prošlo bez izglednijih prilika.

Nakon gola, Radnički je nastavio sa napadima, pa je u 79. minutu Trišović pokušao sa dvadesetak metara, ali je njegova "bomba" pogodila stativu. Nakon toga je Strahinja Petrović postigao gol koji je poništen zbog ofsajda Radničkog.

U 23. kolu Radnički gotuje Jagodini.

RADNIČKI - JAVOR 1:1 (0:1)

Stadion Čair u Nišu

Sudija: Dejan Santrač

Žuti kartoni: Stevan Račić iz Javora

Crveni kartoni:

RADNIČKI: Aleksandar Kesić, Petar Jovanović (Vladimir Milenković od 46. minuta), Miloš Petrović, Radoš Bulatović, Aleksandar Trišović, Branko Pauljević, Milan Ćulum (Dušan Kolarević od 77. minuta), Miloš Krstić, Aleksandar Jovanović (Strahinja Petrović od 66. minuta), Saša Stojanović, Ivan Pejčić.

JAVOR: Saša Mišić, Predrag Đorđević, Nemanja Miletić, Milovan Milović, Aleleksandar Šofranac, Nemanja Vidić, Marko Docić (Husnidin Gafurov od 78. minuta), Đorđe Ivelja, Borko Veselinović, Ivan Josović, Stevan Račić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Jole

    12:18 // 7. 4. 2014.

    Uprava napolje! Sve dok političari i neznalice mešaju prste u fudbal biće golova i pre početka utakmice!

  • Realno

    20:20 // 6. 4. 2014.

    Kako nema para kada je polovinu budzeta namenjenu za sport grada Nisa uzeo Radnicki?

  • ja ja ja

    19:28 // 6. 4. 2014.

    Da li golman Kesic ima svoj fb profil,a ne samo fan pagee???

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: