Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:54, 12. 3. 2017.

| Sport

Radnički remizirao sa Novim Pazarom na "Čairu"

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki
Utakmica je obilovala tenzijama; foto: Vanja Keser

Na utakmici između niškog Radničkog i Novog Pazara desilo se upravo ono na šta je trener Nišlija Milan Rastavac upozoravao pre utakmice - previše samouvereno su favorizovano su ušli u meč na stadionu “Čair”, pa su i pored brojnih šansi primili dva gola, ali zahvaljujući preciznom "slobodnjaku" i autogolu gostiju ipak su uspeli dođu do boda.

Već u prvom napadu fudbaleri Novog Pazara izborili su korner, Nišlije se nisu snašle u odbrani i, iz naizgled bezopasne situacije, primili gol. Nakon toga su domaći preuzeli kontrolu. Prvu ozbiljnu šansu, dvadesetak minuta kasnije, imao je Radoš Bulatović koji nije bio precizan udarcem glavom. Izjednačenje se ipak desilo pred kraj prvog dela utakmice kada je Lazar Arsić iz slobodnog udarca iskusno prevario golmana gostiju.

Dva kornera i dva postignuta gola. Na isti način kao i u prvom poluvremenu ponovo su poveli Pazarci, a ovog puta strelac je bio Aleksandar Ignjatović.

Nišlije su napadale i tražile izjednačenje, ali su ponovo gosti bili precizni i to tako što su loptu ubacili u svoju mrežu. Aleksandar Tasić je nespretno pokušao da obrani svoj gol, ali ga je umesto toga pogodio i doneo novo izjednačenje Radničkom, a to je na kraju bio i konačan rezultat - 2:2.   

Trener niškog tima Milan Rastavac je rekao da je najveći problem tokom utakmice bio taj što su stalno jurili rezultat.

Nemamo previše zamerki na ono što smo pružili kroz igru. Međutim, desila su nam se dva kiksa iz ta dva prekida i onda je to teško nadoknaditi i juriti. Znamo svi kakav nam je ovde teren, čim ima padavina teško je ubrzati igru, a protiv ovako organizovanog i voljnog Pazara teško je doći do prilika, pogotovu što su uslovi za igru bili ovako teški - kaže Rastavac.

Za razliku od Radničkog, Napredak je opravdao ulogu favorita protiv surduličkog Radnika i time prestigao Nišlije na tabeli Superlige. Oni su sada na 4. mestu, a u sledećem kolu gostovaće Bačkoj.

RADNIČKI – NOVI PAZAR 2:2 (1:1)

Stadion: Čair, Niš

Gledalaca: 5.000

Glavni sudija: Ilija Brdar (Novi Sad)

Golovi: Miloš Plavšić (2. minut), Lazar Arsić (37. minut), Aleksandar Ignjatović (61. minut), autogol Aleksandar Tasić (83. minut)

Radnički: Bajić, Volkov, Bulatović (od 69. Popara), Stojanović, Travančić (od 69. Noma), Arsić, Petrović, Mrkić, Stanojević, Kojić, Perendija

Novi Pazar: Budaković, Tasić, Milojević, Knežević, Marković, Sinđić (od 86. Perović), Savić, Ignjatović, Plavšić (od 32. Mutavdžić), Marić, Muslimović (od 62. Krstić)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Filip

    22:55 // 12. 3. 2017.

    Ovi iz Pazara nisu normalni!Pa pobise ove nase k'o macice.Jeste da i Radnicki igra tvrdju igru,ali ovi su presli sve granice.

  • roki

    22:07 // 12. 3. 2017.

    Jedino Travancic je bio svetla tacka tima,vidi se da covek protiv autobusa ispred gola zna da dribla i napravi prodor,a i Caki daje covek sve od sebe....Ostali kao da loptu nikad nisu videli,sto rece jedan navijac na terenu,tolke godine igraju fudbal i treniraju,a neznaju loptu da nabace....A i Japanac cini mi se nije los za razliku od Mrkica koji je imao eksere na kopackama...

    • Панетелјац

      09:28 // 13. 3. 2017.

      Додао би ту још и Арсића и Раула...ово остало Бог да сачува - поготово ове манекене из Партизана.

    • tacno

      12:19 // 13. 3. 2017.

      Japanac presisao Mrkica

  • Bubanj

    21:30 // 12. 3. 2017.

    Sa danasnje utakmice sreca sto smo i bod izvukli.Jesmo mi imali veliki posed ali ni jednu veliku sansu.Ocekivao sam mnogo bolju igru sobzirom da smo najzvucnija pojacanja doveli u celij ligi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: