Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:54, 12. 3. 2017.

Radnički remizirao sa Novim Pazarom na "Čairu"

Radnicki Utakmica je obilovala tenzijama; foto: Vanja Keser

Na utakmici između niškog Radničkog i Novog Pazara desilo se upravo ono na šta je trener Nišlija Milan Rastavac upozoravao pre utakmice - previše samouvereno su favorizovano su ušli u meč na stadionu “Čair”, pa su i pored brojnih šansi primili dva gola, ali zahvaljujući preciznom "slobodnjaku" i autogolu gostiju ipak su uspeli dođu do boda.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • niš

    17:56 // 12. 3. 2017.

    Nadam se da više nikada neće biti slobodan ulaz. Toliko ljudi a niko ne navija van juga. Što se igre tiče, neprepoznatljiva u odnosu na Surdulicu. Sve što smo imali na prethodnoj utakmici danas nismo. Nadam se i da će Mrkić ostati na klupi na dalje, kao i da će se na štoperu vratiti Živković. Težak kiks danas, ali idemo dalje. Napred Radnički!

    • Nikola

      21:29 // 12. 3. 2017.

      A šta je falilo igri? Igrali smo viktorije sve vreme ispred njihovog gola. 2 puta su prešli pola i dali nam 2 gola. Loše jeste, ali dešava se i najboljima. Nažalost većina je došla da vređa naše igrače, a ne da pruža podrsku.

  • Aca

    20:06 // 12. 3. 2017.

    Neznam ali mislim da za Bulatovica treba zamena a i golman nam nije na visini!Treba bolji golman!

    • Nikola

      21:30 // 12. 3. 2017.

      Sad posle 1.5 dana nam treba zamena. Jedna jedina loša utakmica i odmah daj da ga menjamo. Verujem da ti nikad nisi pogrešio, ali razumi Bulata ipak je on samo čovek.

  • Filip

    22:55 // 12. 3. 2017.

    Ovi iz Pazara nisu normalni!Pa pobise ove nase k'o macice.Jeste da i Radnicki igra tvrdju igru,ali ovi su presli sve granice.

  • Ivan

    17:49 // 12. 3. 2017.

    Dzaba besplatan ulaz kad sa fenjerasom kod kuce ne mogu da uzmu sva tri boda. Najgore od svega je sto je publika i pored kise dosla i dala podrsku a ekipa to nije prepoznala i dala sve od sebe vec se mucila celu utakmicu. Nista ne valja ovakva igra.

    • milan

      21:20 // 12. 3. 2017.

      O kojoj podrsci pricas? Muk na tribinama do 10 min,primimo gol krecu psovke,zvizduci i uvrede najgore vrste sa istoka i posebno zapada. Meraklije odvojeni u 2 grupe zvuce kao rastimovani orkestar. Tribine odisu nekulturom i prostaklukom i sve to mala deca slusaju. I sve se to prihvata kao normalno. Besplatan ulaz nikada vise .Nis nema navijacku kulturu.

    • Ivan

      12:37 // 13. 3. 2017.

      @Milan svi koji su stalni na Cairu medju kojima sam i ja znaju da se ne navija prvih 10 minuta u cast Ivana Krstica Belog. I to je praksa godinama unazad. Sto se tice igre gotovo svi su podbacili osim Cakita, Anida i donekle Arsica. I ja ne bih delio igrace Radnickog na partizanovce i zvezdase jer su svi oni sada pod jednim grbom i treba ih podrzati jer tako podrzavamo tim.

    • milan

      20:36 // 13. 3. 2017.

      Znam zbog cega se ne navija prvih 10min jer sam jako dugo na Cairu,al se licno sa tim ne slazem jer postoje mnogo drugih nacina da se iskaze postovanje. Naravno da treba da se bodre nasi fudbaleri kad gube jer je to sustina,da ih podrzis,da daju sve od sebe pa makar bili i najslabiji u ligi. Upravo vas stav pokazuje da ste skorojevici na cairu i da ste navikli da vasi beogradski blizanci uvek budu

    • Ivan

      08:18 // 14. 3. 2017.

      @Milan koji NAS stav, jel si ti uopste procitao sta sam napisao?

    • milan

      09:10 // 14. 3. 2017.

      Odgovor je bio za @nele.

  • Mister Gospodin

    18:01 // 12. 3. 2017.

    Ovo se desava kad od 11 igraca 4 odigraju bas lose,to se najvise odnosi na Mrkica i Bulata,uzas od njih danas.Potcenili smo protivnika po obicaju.I ovaj bod je dosta posle svega.Ne svidja mi se sto pojedinci zvizde nasim igracima(npr.Volkovu,Kojicu,Mrkicu).To nikom ne pomaze i to ne treba da se radi ma kolko oni lose igrali ili jos gluplje,zvizdati im sto su ranije nekad igrali za partizan.Bezveze

  • roki

    22:07 // 12. 3. 2017.

    Jedino Travancic je bio svetla tacka tima,vidi se da covek protiv autobusa ispred gola zna da dribla i napravi prodor,a i Caki daje covek sve od sebe....Ostali kao da loptu nikad nisu videli,sto rece jedan navijac na terenu,tolke godine igraju fudbal i treniraju,a neznaju loptu da nabace....A i Japanac cini mi se nije los za razliku od Mrkica koji je imao eksere na kopackama...

    • Панетелјац

      09:28 // 13. 3. 2017.

      Додао би ту још и Арсића и Раула...ово остало Бог да сачува - поготово ове манекене из Партизана.

    • tacno

      12:19 // 13. 3. 2017.

      Japanac presisao Mrkica

  • Bubanj

    21:30 // 12. 3. 2017.

    Sa danasnje utakmice sreca sto smo i bod izvukli.Jesmo mi imali veliki posed ali ni jednu veliku sansu.Ocekivao sam mnogo bolju igru sobzirom da smo najzvucnija pojacanja doveli u celij ligi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: