Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:00, 10. 8. 2016.

| Sport

Radnički remizirao u Čačku

Autor:Aleksandar NikolićIzvor:Južne vesti
Borac - Radnicki - Vanja Keser
Jaka kiša u nastavku nanela je dosta poteškoća ekipama; foto: FK Radnički

Po kišom nakvašenom terenu u Čačku fudbaleri niškog Radničkog i Borca iz Čačka odigrali su utakmicu bez golova - 0:0. Meč 4. kola Superlige nije obilovao šansama za gol, pa je nerešen ishod najrealniji rezultat.

Uvodni trenuci meča, kao i čitavo prvo poluvreme, protekli su u mirnom tempu bez većih uzbuđenja ispred oba gola. Najbolju priliku u prvih 45 minuta imale su Nišlije, kada je Arsić šutirao na pas Pavkova, ali je fudbaler Borca otklonio opasnost. Do kraja poluvremena niški fudbaleri su uglavnom pretili iz prekida preko Popare, ali je rezultat ostao nepromenjen.

Kako je meč odmicao obe ekipe igrale su sve agresivnije, pa je sudija Brdar imao pune ruke posla. Sredinom drugog poluvremena počela je jaka kiša, koja je dodatno uticala na kvalitet igre, a lopta se bukvalno jedva kretala po terenu.

Najzreliju šansu za pogodak u nastavku imali su domaći fudbaleri preko Jovanovića u finišu susreta, ali je defanzivac niškog tima Stanković dobro reagovao i otklonio opasnost, pa je nakon 90 minuta fudbala rezultat bio kao i onaj sa početka - 0:0.

Ovo je prvi nerešeni ishod u ovoj sezoni izabranika Milana Rastavca, nakon dve pobede i jednog poraza. Sa druge strane, Čačanima je ovo prvi bod, nakon tri početna neuspeha.

U narednom kolu, Nišlije dočekuju prvaka države Crvenu zvezdu, a taj meč na programu je u nedelju 14. avgusta u 19 sati.

BORAC - RADNIČKI 0:0

Stadion: Kraj Morave, Čačak

Glavni sudija: Ilija Brdar (Novi Sad)

Žuti kartoni: Krstić, Bogdanović, Marčić (Borac), Popara, Arsić, Jovanović (Radnički)

Borac: Branimir Aleksić, Mario Maslać, Miloš Krstić, Stefan Aleksić, Lazar Obradović, Vladimir Bogdanović, Milan Marčić, Lazar Jovanović, Marko Zoćević, Kenedi Asamoa (od 67. Stefan Mihajlović), Lazar Sajčić (od 62. Zoran Kostić)

Radnički: Ivan Konovalov, Radoš Bulatović, Miloš Petrović, Nikola Stanković, Aleksandar Jovanović, Petar Krstić, Pavle Popara (od 89. Aleksa Jovanović), Lazar Arsić, Marko Mrkić, Dušan Živković (od 56. Saša Stojanović), Milan Pavkov

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Dana

    04:19 // 11. 8. 2016.

    Biće bolje

  • Ivan

    23:06 // 10. 8. 2016.

    Tri kod kuce bod u gostima i bog da nas vidi. Sada ide na red stalna musterija.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: