Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:37, 29. 11. 2017.

| Sport

Radnički sa 3 gola deklasirao Mačvu

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnički
Arsić upisao 3 asistencije; foto: Vanja Keser

Još jednom su dobru partiju, koliko god su to mogli na užasnom terenu stadiona "Čair", pružili fudbaleri Radničkog i zabeležili drugu zaredom sigurnu pobedu. Dva gola je u 19. kolu Super lige dao Milan Pavkov, pa se tako i Mačva iz Šapca neslavno provela u Nišu i izgubila sa 3:0.

Pokušaj Bojana Matića u 11. minutu bila je prva iole izgledna prilika, ali je Mladen Živković ipak sačuvao mrežu, a par minuta kasnije je i Marko Mrkić na drugoj strani dobio svoju šansu. Ipak i njemu se isprečio golman, koji je poprilično istrčao, rešen da mu mreža ostane mirna.

U 25. minutu su prvi put povele Nišlije, kada je Milan Pavkov sa petnaestak metara šutnuo u donji ugao gola i lako postigao svoj 12. pogodak ove sezone.

Nije prošlo ni 10 minuta od početka drugog poluvremena, nakon odličnog centriranja Lazara Arsića iz slobodnog udarca pred gol rivala, Pavkov se našao na pravom mestu i ponovo lako poslao loptu iza leđa golmana Mačve.

Još jedan slobodan udarac Arsića mogao je skupo da košta Šapčane, ali je njihov golman Dušan Puletić imao sjajnu reakciju na golu, iako je lopta išla prilično visoko i spasio svoj tim debakla. Ipak, nisu se izvukli gosti od trećeg pogotka, pa je tako ponovo Arsić dodao loptu Rioti Nomi, koji je sa oko 7 metara iznenadio loše postavljenog golmana, a ovim rezultatom je utakmica i završena.

Sledećeg vikenda Radnički će gostovati Radu u Beogradu. Sa 30 bodova Nišlije su zadržile 7. poziciju, ali im je šestoplasirana Vojvodina sada samo bod daleko.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • igor

    10:59 // 30. 11. 2017.

    malo je cudno to da su i zemun i macva u nis dosli sa drugim postavama!!!zato bez euforije...

    • Ne lupaj

      21:54 // 30. 11. 2017.

      A ti si kao neki poznavalac, pa si upućen u to koja je prva postava Zemuna ili Mačve...

    • Nislija

      12:03 // 1. 12. 2017.

      Macva je uzasla sa najboljim igracima Maticem,Pejovicem,Obrovcem,Jeremicem,zbog povrede kao i u radnickom nisu nastupili 2,3 igraca.Zemun je u problemu,ne znam kakvom ali je u problemu i sigurni zbog toga nusu dosli Asani i druzina koji su jedni od nosioca igre u zemunu ali to su samo 4 igraca ne cela postava

  • Realan čovek

    10:59 // 30. 11. 2017.

    Dobro je da smo izašli iz rezultatske krize.Sad na zimu prodati Arsića i Mrku,posto im ugovori ističu u junu i da se napravi remont tima.Dovesti Filipa Knezevica iz Borca,mladog reprezentativca Stevanovica(nema klub),bivseg igraca Petra Petrovica i Veljka Simica (slobodan igrac...a vrhunski neiskoriscen talenat)

  • Roki

    10:19 // 30. 11. 2017.

    Drago mi je kada se pobedjuje,svaka cast momcima i sve cestitke na pobedi.Macva i Zemun nisu ekipe kvaliteta Radnickog,zato momci sada da vidimo protiv Rada.Voleo bih i tu da se dokazete i donesete 3 boda u Nisu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: