Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:21, 27. 7. 2012.

| Sport

Radnički sa 5:0 pobedio Žitorađu

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
milan jovanovic i vladan binic
Milan Jovanović i Vladan Binić

U pripremnoj utakmici na pomoćnom terenu stadiona Čair fudbaleri Radničkog pobedili su rezultatom 5:0 ekipu Žitorađe.

Prva provera niškog superligaša pred svojom publikom prošla je pobedom nad srpskoligašem iz Žitorađe. Trener Radničkog Aleksandar Ilić imao je još jednu priliku da vidi formu igrača, ali i da se uveri u mogućnosti eventualnih pojačanja.

Novi igrači su dvojica Brazilaca Adrijano i Gustavo koji su na probi, a priliku su dobili i Milo Mićunović (20) iz Jagodine, Vladan Binić (25) iz Crvene zvezde koji je prethodne dve sezone bio na pozajmici u kragujevačkom Radničkom i Sprataku i Milan Jovanović (29), nekadašnji igrač Radničkog, Sinđelića, Rada.

Radnički je slavio sa 5:0, a prvi gol postigao je novajlija u niškom timu Milan Jovanović u 11. minutu nakon dodavanja Kolarevića. Prednost je uvećao Milo Mićunović u 41. minutu nakon prodora sa leve strane Nenada Stamenkovića.

Prvo poluvreme odigrali su Zoran Vasković, Zoran Pešić, Stefan Marković, Gustavo, Adrijano, Nenad Stamenković, Dušan Kolarević, Vladan Binić, Strahinja Petrović, Milan Jovanović i Milo Mićunović.

U drugom poluvremenu su igrali Miloš Perić, Miloš Živković, Marko Ranđelović, Bojan Đorđević, Branislav Vukomanović, Miloš Petrović, Bratislav Pejčić, Ivan Milenković, Aleksandar Jovanović, Stevan Stefanović i Jovan Jovanović.

Sva tri gola u drugom poluvremenu delo su jednog igrača. Jovan Jovanović je prvo u 70, zatim u 81. i na kraju u 85. minutu.

- Koristimo ove utakmice da nam pomognu u daljem razvoju i da vidimo šta nedostaje. Ovim tražimo odgovarajuća rešenja. Utakmica je bila korektna, pojavila se reakcija na rad u prethodnom periodu - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Sledeću probu Radnički ima već u nedelju, 29. jula od 18h kada na stadionu Cara Konstantina na Bubnju dočekuje Moravac Orion iz Mrštana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • limenimedo

    19:56 // 29. 7. 2012.

    NOVE VESTI.Samozvani trener ILIC odredio tim za novu sezonu,1.PERIC 2.DJORDJEVIC 3.VUKOMANOVIC 4.RANDJELOVIC 5.ZIVKOVIC 6.B.PEJCIC 7.M.PETROVIC 8.A.JOVANOVIC 9.STEFANOVIC 10.I.MILENKOVIC 11.J.JOVANOVIC. Gle cuda nema VASKOVICA,PESICA,BRACE STAMENKOVICA,S.PETROVICA itd.Nema zvucnih pojacanja.KOLAREVICA,MILANA JOVANOVICA,itd kao i VLADE BINICA koga doveo kao nametnuto resenje (jer sila zakon menja).E Sad nastaju tantalove muke izneverena su ocekivanja nekih igraca i pored obecanja da ce igrati.a duguje im se novac kao i promasena pojacanja koja su dovedena za ne malu sumu para.Bojim se da ce opet SILA PROMENITI ZAKON pa ce morati takozvani trener ILIC promeniti svoju odluku.voleo bih da nisam u pravu.

    • Sava

      00:49 // 30. 7. 2012.

      Hahahaha.
      Koliko je tvoj zivot upropascen. Hahahaha. Pa ti si ogorcen koliko mozemo da primetimo. Tebi je VELIKI FUDBALSKI MAG ALEKSANDAR ILIC postao idol. Ne mozes ni dana bez njega.
      Ako to je lepo. Treba da pratis rad poznatih strucnjaka.

    • Sava

      01:01 // 30. 7. 2012.

      Kako bre samozvani kada ti je covek postao idol.
      I kako ih nema ovi sto si ih nabrojao kada svi uredno treniraju.
      Ova sila sa zakonom nesto tu ne ide, ne stima limeni.
      Sta li se tu desava kad sila BOGA ne moli ili kada BOG silu ne voli?
      Mozda znas odgovor?
      Ajde kada ti jave dousnici ti nam objasni malo sa tvojim prostim recenicama.

  • Stefan

    13:27 // 29. 7. 2012.

    Mene zanima odakle su stigli ti brazilci?U koji su prethodno klub igrali necemo neku boraniju od brazilaca!I ovaj binic mi se decko bas ne svidja,ali podici ce moral radickom jer je barem trenirao u zvezdi,radickom,sartaku.

  • Luka Laban

    12:17 // 28. 7. 2012.

    Morate neku utakmicu sa prvoligasem da odigrate,bar za generalnu !!!
    Prezadovoljan bih bio da Radnicki ostane u ligi,u sto verujem....

    • no name

      17:45 // 28. 7. 2012.

      Luka,malo da pratis Radnicki,znao bi da se generalna igra sa Jagodinom...

    • Luka Laban

      11:59 // 29. 7. 2012.

      Nisam znao ,hvala....

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: