Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:14, 1. 2. 2013.

| Sport

Radnički sa Carom igra kontrolni meč

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-niski,-pripreme.jpg

Fudbalski klub Radnički odigraće u subotu, 2. februara od 12h kontrolni meč sa ekipom Cara Konstantina na pomoćnom terenu stadiona Čair.

Drugu kontrolnu utakmicu ove godine Radnički će odigrati sa srpskoligašem sa Bubnja. Utakmica je zakazana za subotu, 2. februara od 12h.

Radnički je već igrao sa Timokom iz Zaječara i taj meč je završen rezultatom 1:1.

Na probi u Radničkom je levi bek Ivan Dragićević iz Jagodine, dok će Stefan Cicmil najverovatnije potpisati ugovor kada se vrati iz Podgorice, kažu u Radničkom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Konstantin

    18:59 // 2. 2. 2013.

    Volim Radnicki,nisam zadovoljio kriterijum trenera zato sto pojedini iz uprave moraju na moje mesto da uguraju svoje TNT igrace ali sam danas razbio u dresu Cara. Ilic je valjda primetio naadam se i njegovi pomocnici...

  • Popokatepetl

    00:04 // 2. 2. 2013.

    A Cicmil pa vredi? Dajte bre ljudi koje gledao video je kako se decko saplice od lopte, krio se sve vreme da ne primi istu od kad je postigo gol.
    @Goran
    Covece postedi nas od te spasenske uprave. Milionski dugovi, nezadovoljstvo trenera, igraca, navijaca, klub tone. Spas je za takve kao sto si ti.

  • Vlada

    23:11 // 1. 2. 2013.

    Da nema tog Ace i tog Purka, mi bi sad igrali beton ligu jer ne bi smo mogli ni da skrpimo igrace da popune protokol... pricajte vi sta ocete, ali njih dvojica drze klub na kakvim takvim staklenim nogama, jbg. nisu cudotvorci ni oni, pare su ipak najveci problem a to od njih ne zavisi

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: