Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:33, 6. 12. 2013.

| Sport

Radnički sa Novim Pazarom za kraj polusezone

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
sead-hadzibulic.jpg
Sead Hadžibulić će igrati protiv "svojih"; foto: Saša Đorđević

U subotu, 7. decembra od 13h fudbaleri Radničkog iz Niša gostuju Novom Pazaru u poslednjem kolu jesenjeg dela Supelige. Pobeda niški tim ostavlja na trećem mestu

Poslednju zvaničnu utakmicu fudbaleri niškog Radničkog odigraće u Novom Pazaru, gde imaju priliku da potvrde treće mesto na kraju ove uspešne jeseni. 

- Utakmica je kao i svaka druga, idemo da ostvarimo dobar rezultat. Idemo u Novi Pazar gde je poznata atmosfera što se tiče publike. Vruće gostovanje po ovako hladnom vremenu. Idmeo na pobedu, biće teško, kao i na svakoj utakmici. Prvenstvo je dosta izjednačeno, ali je naš cilj da zadržimo treće mesto - kaže Sead Hadžibulić, napadač Radničkog.

Posle 14 kola Superlige Novi Pazar je na sedmoj poziciji sa 21 bodom, što je tri manje od Radničkog. Subotnje g protivnika dobro poznaje i Radoš Bulatović koji je igrao tamo.

- Šef i ja smo sarađivali tamo i najbolje znamo kakav je klub Novi Pazar i kakva je atmosfera, koja je među najboljima u Srbiji. Nadam se da možemo doći do nekog pozitivnog rezultata, bez obzira na snagu protivnika i na veliki broj navijača koji nas čeka tamo - ističe Radoš Bulatović, štoper Radničkog.

Novi Pazar je kod kuće odigrao 6 utakmica i na pet zabeležio pobede, a samo jednom remizirao sa kruševačkim Napretkom.

- Imao sam to zadovoljstvo da radim u jednom od najfudbalskijih gradova u Srbiji, Novom Pazaru gde je zaista južnoamerička atmosfera na tribinama. Kao što će mi sutra ostati u lepoj uspomeni navijači Radničkog, tako su mi u lepoj uspomeni ostali navijači Novog Pazara. Atmosfera je gde je jako teško nametnuti se i biti dominantan. Mi ćemo sve učiniti da odemo u fudbalski Novi Pazar i prikažemo dobru igru jer dobro znam da novopazarski ljubitelji fudbala znaju da prepoznaju dobar fudbal i siguran sam, ako budemo takav prikazali, bićemo nagrađani od te publike - rekao je Dragoljub Bekvalac, šef stručnog štaba Radničkog.

 Prošle sezone u Superligi bilo je 3:0 za goste i to na otvaranju šampionata.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Samo Torcida

    16:57 // 6. 12. 2013.

    Ukoliko nam protiv Nislija budu sudili ni po babu ni po stricevima onda relano 3:1 za Pazar! Pozdrav Meraklijama iz Tutina!

  • obren

    16:40 // 6. 12. 2013.

    X!!!!!

  • Нишлија

    14:19 // 6. 12. 2013.

    Камо лепе среће да је прошле године у Пазару било 3:0 за госте. Вероватно би цело првенство било другачије. Ко ради тај и греши. :-) Надам се да ће Раднички одиграти храбро. Напред момци! За наш Ниш!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: