Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:51, 30. 8. 2012.

| Sport

Radnički sa Zvezdom igra u nedelju

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
IMG-2285.JPG
Milan Pavličić, Aleksandar Ilić i Branislav Vukomanović

Fudbaleri niškog Radničkog gostuju Crvenoj zvezdi 2. septembra od 19h u 4. kolu Superlige. Trener Aleksandar Ilić smatra da Radnički iz Beograda može da se vrati makar sa bodom.

Duel sa jednim od glavnih konkurenata za vrh tabele Superlige za Radnički će biti odlična prilika da se vidi koliko ovaj tim može, ali i da se možda isprobaju pojačanja koja su se priključila timu. Radnički i Zvezda nisu se sretali u zvaničnim mečevima od 24. sepetembra 2008. godine i Kupa Srbije kada je Zvezda sa 3:0 slavila na starom Čairu.

Radnički na Marakanu odlazi bez straha od rivala, ali uz poštovanje protivnika.

- Igrati protiv Zvezde je motiv na višem nivou jer se radi o ekipi koja sigurno posluje. Neće nam biti lako na Marakani, ali ne interesujemo gde i protiv koga igramo. Cilj je da izvučemo maksimum i duel sa Zvezdom tako gledam - rekao je Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Zvezda će večeras igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv Bordoa, pa Radnički može da računa i na "svežinu" svojih fudbalera.

- Zvezda ima određeni fond igrača koji mogu da igraju toliko utakmica za redom. Mislim da će kvalitet igrača i organizacija igre presuditi, a ne njihov meč sa Bordom, teren ili drugo - rekao je Ilić.

Radnički će za Zvezdu imati više igrača u opticaju pošto se timu priključio Milan Pavličić posle povrede.

- Zadovoljan sam dolaskom ovde. Žao mi je što nisam igrao u prvim utakmicama. Nadam se da ću dobiti prvu priliku upravo protiv Zvezde. Da bude što se kaže, "prvo, pa muško" - rekao je Milan Pavličić.

Sutra se završava prelazni rok, a Radnički još nije završio sa transferima. Najnovije pojačanje je Saša Stojanović (29), ofanzivni vezni igrač, koji dolazi iz Etnikosa. Pre toga je igrao u Hapoelu iz Haife, Arisu, Rozendalu, Ajndhovenu i PSV-u. On će najverovatnije biti u konkurenciji za peto kolo Superlige kada bi RAdnički trebalo na Čairu da dočeka Smederevo.

- U pregovorima smo sa još jednim igračem, ali ne bih da otkrrivam njegovo ime. Igrao je u jednom ozbiljnom klubu u Srbiji, a posle u inostranstvu - kazao je Ilić.

U klub je ove nedelje stigao i Nemanja Ostojić (19) iz Sutjeske. Kako kaže Ilić, ovo nije kraj pojačanjima jer je u plnau dovođenje još jednog špica i veznog ili štopera.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marko Jovanović

    14:57 // 31. 8. 2012.

    Realno, Zvezda ima igrački kadar za tri klase bolji od Radničkog. Sinoć su pokazali da su kadar da se nose sa evropskim ekipama.
    Što se tiče Radničkog, cela priča mi liči na tešku improvizaciju. Vraćaju se istrošeni igrači koje više niko neće. Da se ne lažemo, Radnički ima ukupno dva igrača koji su dostojni prve lige, ma kakva ona bila.

  • sanjar

    23:13 // 30. 8. 2012.

    nereseno
    sanjao sam da ce biti 2-2

  • ja

    23:04 // 30. 8. 2012.

    Jaooo.... ce gi iscepi Radnicki ko Bordo Zvezdu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: