Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:45, 30. 9. 2021.

| Sport

Radnički sa igračem manje do boda protiv Metalca

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
VAK_8943
Sa igračem manje do boda; ilustracija; foto: Vanja Keser

U zaostalom meču 10. kola Superlige Srbije, fudbaleri Radničkog iz Niša osvojili su bod u meču sa Metalcem (1:1). Nišlije su gubile nakon prvog poluvremena, do boda su došli nakon efektnog gola napadača Škrbića na početku drugog dela igre, a meč su završili sa igračem manje nakon isključenja Ilića.

Imao je meč na "Ćairu" uvertiru van terena nakon odlaganja utakmice prošle nedelje i reakcije kluba iz Gornjeg Milanovca, ali na terenu nije bilo previše zanimljivosti. Uz nekoliko solidnih prilika i 2 gola, bodom mogu da budu zadovoljniji domaćini, pogotovo nakon što su više od 20 minuta igrali sa igračem manje.

Pred malim brojem gledalaca viđena je ujednačena igra tokom prvog poluvremena, uz veći posed lopte u nogama Radničkog, ali ona nije izrodila veći broj šansi. Na jednoj strani je Todorovski imao najbolju šansu kada je Maslarević sigurno reagaovao, a sa druge strane je Cvetković najviše pokušavao i upravo je on doneo prednost gostima u 40. minutu.

Na pas Vlalukina, ušao je sa krila Cvetković u šesnaesterac domaćih i iz teške pozicije našao prostor da savlada Kahrimana gotovo iz mrtvog ugla.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, fudbaleri Radničkog su zaigrali angažovanije po povratku iz svlačionice, a već u 52. minutu su došli do izjednačenja. Nakon centaršuta sa desne strane, gužve u kaznenom prostoru i kratkog odbitka, lopta je došla do najboljeg strelca Škrbića koji je u padu volej udarcem savladao Maslarevića.

Imao je Arsić priliku šansu da dovede Nišlije do potpunog preokreta, na drugoj strani uzvratili su Šarić i Cvetković, a sve se na terenu promenilo u 69. minuta kada je isključen Ilić zbog 2 žuta kartona.

Zaigrali su domaćini povučenije, ali do kraja meča nije bilo većih šansi. Pokušavali su gosti centaršutevima ka napadačima, ali su se domaćini odbranili i na drugom meču trenra Bataka ostali neporaženi.

U narednom kolu fudbaleri Radničkog igraju protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Linglong Superliga 10. kolo: Radnički - Metalac 1:1 (0:1);

Stadion: "Ćair";

Sudija: D. Nikolić;

Strelci: Radnički: Škrbić 52. minut; Metalac: Cvetković 40. minut;

Žuti kartoni: Radnički: Ilić, Mitrović, Stevanović; Metalac: Ficović;

Crveni kartoni: Ilić 69. minut;

Radnički: Kahriman, Stanković, Vujadinović, Stevanović, Bjeličić, Todoroski (od 65. minuta Tomić), Kovačević, Arsić (od 88. minuta Savić), Ilić, Mitrović (od 87. minuta Ristić), Škrbić (od 78. minuta Pavlov);

Metalac: Maslarević, Stojić, Vasiljević, Mlađović, Cvetković, Fićović, Antonijević, Vlalukin, Krajišnik, Šarić (od 63. minuta Stuparević), Đurić (od 77. minuta Furtula)

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kuzman

    00:07 // 2. 10. 2021.

    Moze neka vest o kosarci

  • Zoki

    17:42 // 1. 10. 2021.

    Ovo tera na povraćanje. Stvarno mi nije jasno da rasipaju bodove tako lako... Sve je u haosu, od uprave, trenera, igrača, jednostavno KATASTROFA od kluba!

  • Aca

    11:51 // 1. 10. 2021.

    Sačuvaj bože ni Metalac ne mogu da pobede ovaj tim je za reciklažu na čelu sa upravom...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: