Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:46, 11. 3. 2023.

| Sport

Radnički sa novim trenerom dočekuje Voždovac

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Dragan šarac
Šarac se nada boljim danima za Radnički; foto: Ljubica Jocić

U nedelju, 12. marta u meču 26. kola Supelige u duelu sa Voždovcem na stadionu "Čair" prvi put će kao šef stručnog štaba na klupi Radničkog sedeti Dragan Šarac, četvrti trener niškog tima ove sezone. On kaže da je "moguće da će biti nekih kadrovskih promena u napadu", a dodaje da im treba samo jedna pobeda kako bi krenuli da izlaze iz krize.

Nakon otkaza Nenadu Lalatoviću, poverenje Upravnog odbora Radničkog dobio je njegov pomoćnik Dragan Šarac koji će debitovati u nedelju na "Čairu".

Svako ko se bavi trenerskim poslovima, ima cilj da jednog dana postane prvi trener. Meni se, eto, ukazala šansa da počnem kao trener velikog kluba, čast mi je da sam od uprave dobio ponudu da predvodim ovakve momke. Odabrao sam stručni štab koji čine legende Radničkog kao što su Vlada Đorđević i Saša Stojanović, koji su imali bogate internacionalne karijere, a ništa manje uspešnu karijeru imao je i Damir Kahriman, koji će biti trener golmana. Uživamo veliki respekt od strane igrača, ali i oni od nas - rekao je Šarac.

Na prvom sastanku Šarac je, kako kaže, rekao igračima da je prioritet da vrate veru u svlačionicu.

Atmosfera je već mnogo bolja, energija ide na gore. Za mene je ovo velika prekretnica u karijeri, maksimum ću dati za ovaj klub. A što se takmičarskih ciljeva tiče, verujte da je jedini cilj da pobedimo Voždovac i sve moje misli usmerene su samo ka toj utakmici - kaže Šarac.

Voždovac je trenutno sedmi, a na poslednjih pet mečeva upisao je dva remija i tri puta bio poražen.

To je mlada, jako talentovana ekipa sa izuzetno kvalitetnim pojedincima, kao što su Nešković, Lazarević, Burmaz, Mijailović... Nimalo laka, a opet jako značajna utakmica za nas. Imamo dobar roster, polako se neki vraćaju iz povreda, jedini hendikep je što još ne mogu sto posto da računam na Sašu Maranovića. Čekamo njega što pre da se priključi ekipi, biće veliko pojačanje kada bude maksimalno spreman - dodaje trener.

Radnički ima trenutno 23 boda i nalazi se na 13. poziciji.

Biće, moguće, i nekih kadrovskih promena u napadu, a pričao sam i sa Miljanom Škrbićem i rekao mu da očekujem da značajno popravi intenzitet rada, da bi imao snage da na terenu provede više od nekih pola sata koliko sada može da izdrži. Treba nam samo jedna pobeda da krenemo da izlazimo iz krize, da u ovih pet utakmica do kraja osnovnog dela prvenstva uzmemo što više bodova i vidimo gde će to da nas odnese - istakao je Šarac.

Utakmica je u nedelju od 14 sati na stadionu "Čair".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Idemo legendeeeee

    21:39 // 11. 3. 2023.

    Da li mirno spavas dorate? Ajmo sarac i ekipo!

  • Mijat

    20:15 // 11. 3. 2023.

    Lose resenje,nista se nece promeniti..čovek radio u neuspesnom strucnom štabu lalatovica i razmislja isto! jos kad se doda da on nema autoritet jer ceo zivot razmislja kao POMOCNIK NEMA TU SRECE!!!

  • Gaga

    17:39 // 11. 3. 2023.

    ...Sad'ili nikad'..."To be,or no to be..."

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: