Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:09, 29. 3. 2012.

| Sport

Radnički sa novim trenerom gostuje Kolubari

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
aleksandar jovanovic, radnicki
Aleksandar Jovanović, foto: Ivan Mančić

Fudbaleri Radničkog, predvođeni Aleksandrom Ilićem, gostuju u nedelju, 1. aprila u Lazerevcu u 21. kolu Prve lige. Šestorica standardnih neće igrati, ali trener veruje u pozitivan rezultat.

Prva provera novog trenera Radničkog biće u nedelju, 1. aprila kada ekipa gostuje Kolubari koja je na sredini tabele. Aleksandar Ilić je do sada imao tri treninga sa ekipom i polako upoznaje prilike i igrače koji su došli nakon njegovog odlaska pre 2 sezone.

- Nismo u jednostavnoj situaciji. Imamo dosta povređenih igrača, kao i problema sa kartonima. Na ključnim mestima smo bez nekih igrača i nemamo baš prave zamene, pa će neki igrači igrati na pozicijama koje im nisu primarne - istakao je Aleksandar Ilić.

Novi trener neće imati kompletan sastav zbog povreda i suspenzija zbog žutih kartona.

- Bratislav Pejčić je obavio preglede, ne znam kada će moći da se vrati na teren. Ivan Milenković oseća bol u zadnjoj loži, najverovatnije neće igrati. Predrag Stamenković se vratio u trenažni proces, ali sumnjam da ima potrebnu snagu da počne utakmicu. Aleksandar Simov je daleko od prve ekipe, nažalost. On je pozitivan dečko, želi da igra, ali teško - rekao je Ilić.

Zbog suspenzija u timu neće biti Bojana Stamenkovića, Ivana Pejčića i Bojana Dojkića, a dobra vest je da je povreda Marka Mančića prošlost.

Radnički je u prvom delu sezone savladao Kolubaru sa 2:1, a odlazak u Lazarevac je planiran u subotu nakon treninga i kolekitvnog gledanja utakmice između Sinđelića i Napretka.

- Nikada nisam voleo da prognoziram rezultat. Moramo da se nametnemo i da nađemo adekvatno rešenje. Očekujem da se igrači nađu iznad situacije, da nađu motiv više i da odradimo posao kako treba. Želja mi je da dođemo u Niš neporaženi, pobeda bi bila lepa i dobar uspeh na mom početku - rekao je Ilić.

Nakon ove utakmice fudbaleri Radničkog će u sredu igrati sa Sinđeliće, a u narednu subotu očekuje ih gostovanje Teleoptiku. Čeka ih puno posla, privikavanje na novog trenera, a Aleksandar Ilić je svestan pritiska i važnosti zadatka.

- Kroz rad ćemo razvijati i druge prateće segmente koji su potrebni u mojoj fudbalskoj filozofiji. Iza nas su tri treninga, igrači se već bolje osećaju, deluju optimisitčno. Pritisak će se javiti, a želim timu da kažem da opušteno rade i da veruju u sebe - istakao je Aleksandar Ilić.

On je istakao da je psihološki momenat kod igrača vrlo bitan, ali da se radi i na tome.

- Bili su utučeni kada sam došao. Pokušavam da im vratim osmeh, da se atmosfera u ekipi poboljša jer je to detalj koji mnogo može da utiče - dodao je Ilić.

Na kraju, novi trener je ponovio ono što su i prethodna dva trenera istakla kao probleme.

- Treba da se poprave uslovi rada ekipe, svlačionice su u katafstrofalnom stanju. Ne sme da ostane samo na priči. Apleovao bih na ljude u Sportskom centru da nam dozvole makar da se presvlačimo u hali posle treninga. Ovi uslovi su katastrofalni za ekipu koja pretenduje da bude prva u Prvoj ligi. Pokrenuta je inicijativa da se tereni na Delijskom Visu i Čairu poprave jer to nam mnogo znači u radu - kazao je Ilić.

Svi parovi 21. kola:

30.03. u 15:30h Donji Srem - Sloga (K)
31.03. u 15:30h Sinđelić - Napredak
31.03. u 15:30h Novi Sad - Srem
31.03. u 15:30h Mladost (L) - Mladenovac
31.03. u 15:30h Teleoptik - Banat
31.03. u 15:30h Bežanija - Mladi radnik
31.03. u 15:30h Radnički (S) - Inđija
31.03. u 15:30h Čukarički - Proleter
01.04. u 15:30h Kolubara - Radnički (N) 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • nikola cvetkovic

    16:24 // 30. 3. 2012.

    U bilo kojoj ligi I na bilo kom mestu,radnicki u krvi!moj pokojni deda ,moj otac,Ja,moj sin...W.F.C FOREVER! Pozdrav iz New Jersey-ja

  • Radnički u krvi

    13:14 // 30. 3. 2012.

    Neznam dali će ti Bojane gen-sek oprostiti, ali svojim izvinjenjem si na pravom putu da te ja možda oprostim. Prosto ne mogu da verujem da jedan čovek ima toliku moć koju mu ti pripisuješ. Mislim više da si povodljiv i da ne razmišljaš svojom glavom. Ako neko bude u klubu i kad zaposleni mesecima neprimaju plate i igrači štrajkuju zbog neizmirenih obaveza prema njimA.Povrh svega gazde ih izbacuju iz iznajmljenih stanova (ČAK i za vreme LEGENDE BANKOVIĆA kada su igrači ZVEZDE Bogdanović i Bogunović pre nekoliko sezona izbačeni iz stana, pa je ZVEZDA javno iznela kritike na račun vođstva Radničkog).Kao što i novi trener kaže uslovi za rad su katastrofalni. Sigurno da i nije baš PRIJATAN dan u kancelariji gen-seka. Ako je i dalje prisutan, verovatno mu je Radnički u krvi,jer i otac mu je bio sekretar nekada. Boban se praktično odgajao uz Radnički, pa otuda i valjda i ljubav prema klubu bez obzira na sve probleme. On je zajedno sa pravim meraklijama više puta sprečio gašenje Reala.

    • dv

      13:58 // 30. 3. 2012.

      Kako li bez plate ide na letovanja i zimovanja. Prosto neverovatno. Neko ko ima dve normalne plate pa to sebi ne moye da priusti, a on jadan bez plate . Gle cuda . Pa frajeru uzima od igraca od ugovora. Ukljucite malo mozga i raspitajte se...................

    • Radnički u krvi

      16:51 // 30. 3. 2012.

      Nešto nisam siguran da je to tačno, neko ko ima para da ide i na letovanje i na zimovanje sigurno bi se oblačio lepše nego gen-sek BoBAN.

    • bojan zivkovic

      20:07 // 30. 3. 2012.

      JA SE IZVINJAVAM I MOLIM ZA OPROŠTAJ,,,,,,BOBANE IZVINI STO SAM LOSE PISAO O TEBI,,,,,,,

  • bojan zivkovic

    09:47 // 30. 3. 2012.

    Bobane IZVINI AKO SAM TE POVREDIO,,,,Nisam imao te namere .Nadam se da gen-sek prihvata moje izvinjenje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: