Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:42, 10. 4. 2021.

| Sport

Radnički sa novim trenerom gostuje Partizanu

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Nišlije u ne baš sjajnom trenutku gostuju u Humskoj; Ilustracija; foto: FK Radnički;

Nakon tri vezana poraza, uprava Radničkog odlučila je da umesto Vladimira Gaćinovića na mesto trenera dovede Aleksandra Stankovića koji će na klupi Nišlija debitovati u nedelju, 11. aprila kada će u Humskoj gostovati ekipi Partizana. Utakmica 31. kola Superlige počinje od 19 sati.

Nakon poraza od Voždovca i Napretka na "Čairu" i od Mladosti u Lučanima, fudbaleri Radničkog su sada na 5 bodova od opasne zone, a kako ne bi došlo do neočekivane borbe za opstanak, uprava Radničkog je reagovala i dovela četvrtog trenera ove sezone. Nekadašnji trener Bežanije i Metalca Aleksandar Stanković imaće izuzetno težak zadatak, pošto će gostovati Partizanu, a novi šef struke ističe da nije bilo puno vremena da se promeni situacija, ali da će psihološka priprema biti izuzetno značajna.

Situacija je daleko od idealne i meč sa Partizanom dolazi u nepovoljnom trenutku za nas. Bez obzira na sve, naša obaveza da je da pružimo maksimum i da se nadigravamo sa domaćinom. Ovaj tim ima veliki potencijal i potrebno je da se ekipa što pre razdrma i da u hodu uhvatimo ritam za završnicu sezone - rekao je Stanković.

U prvom meču ove sezone Radnički je slavio u Nišu rezultatom 1:0, a od tada su crno-beli vezali seriju pobeda koja je prekinuta u prošlom kolu porazom u večitom derbiju.

Rezultat te utakmice iz jesenjeg dela nam govori da možemo da se nadmećemo s njima. Partizan igra odlično, imali su seriju od 17 pobeda, ali su porazom od Zvezde izgubili šanse da se bore za titulu. Očekujem da sutra izađu u najjačem sastavu i da pokušaju da se iskupe za taj poraz. Nećemo ni mi kalkulisati, a na teren ćemo poslati sve raspoložive snage sem Stevanovića koji je u prošloj utakmici dobio crveni karton. Nadam se dobroj utakmici u kojoj ćemo uhvatiti zalet za finiš šampionata - završio je Stanković.

Utakmica u Humskoj igra se od 19 sati, a direktan prenos utakmice će biti na televizijama Arena sport i B92.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivan Milovanovic

    17:03 // 11. 4. 2021.

    Biće 6:0 za Patlidžan

  • Izbori

    15:35 // 11. 4. 2021.

    Strah me I da pogledam rezultat...

  • Potončev

    14:10 // 11. 4. 2021.

    Ko li to u Srbiji namešta utakmice hm hm... Azija calling

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: