Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 2. 3. 2013.

| Sport

Radnički savladao Hajduk sa 1:0

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
petar-skuletic-radnicki-nis.jpg
Petar Škuletić u napadu Radničkog; foto: Marko Pekić

U 17. kolu Superlige pred oko 3.000 gledalaca na stadionu Čair fudbaleri Radničkog savladali su Hajduk golom Dalibora Mitrovića u 66. minutu. Posle ovog kola Radnički ima 18 bodova.

Posle 5 meseci Radnički je zabeležio pobedu u Superligi i to drugi put u sezoni nad Hajdukom iz Kule. Nova 3 boda doneli su najmanje 12. mesto na tabeli Superlige pošto Donji Srem igra od 19h sa Partizanom.

Jedini gol na meču postigao je Dalibor Mitrović koji je iz voleja iskoristio loptu koju mu je glavom nabacio Marko Ljubinković nakon slobodnog udarca Dušana Kolarevića. On je ušao u igru 3 minuta pre pogotka.

Utakmica nije donela mnogo uzbuđenja do tog 66. minuta, a prvo poluvreme nije donelo mnogo šansi na obe strane. Hajduk je napadao uglavnom preko Adamovića, ali golman Radničkog Aleksandar Kesić nije imao mnogo posla.

Radnički je u 37. minutu imao šansu preko Aleksandra Jovanovića koji je krenuo sam kroz sredinu, ali je šutirao u golmana. U 41. minutu Dragićević je ubacio loptu u šesnaesterac Hajduka, a šut Bratislava Pejčića je blokirala odbrana Kuljana.

Nije bilo šansi do gola Radničkog nakon kog su domaći malo živnuli. Ipak, u 69. minutu fudbaler Hajduka Nenad Adamović je šutirao preko gola, a šut iz slobodnog udarca Hajduka blokirao je Miloš Živković pošto ga je lopta pogodila u glavu.

U 78. minutu Dalibor Mitrović je glavom spustio loptu Jovanoviću, koji je sa leve strane imao lepu priliku, ali je šutnuo pored gola.

Bratislav Pejčić je u 92. minutu dodao Škuletiću koji je pokušao iz daljine, ali je i ta lošpta otišla pored gola.

Radnički posle 17 kola ima 18 bodova i u nedelju, 10. marta gostuje imenjaku u Kragujevcu.

RADNIČKI - HAJDUK 1:0 (0:0)

Stadion Čair, Niš

Gledalaca: 3.000

Sudija: Boško Jovanetić, Užice

Žuti kartoni: Bratislav Pejčić iz Radničkog

RADNIČKI: Kesić, Stamenković (Lukić od 75. minuta), Dragićević, Živković, M. Petrović, Kolarević, Pejčić, A. Jovanović, Stefanović (Mitrović od 63. minuta), Škuletić, Ljubinković (Milenković od 88. minuta).

HAJDUK: Brać, Cvetković, Lalić, Pekarić, Veselinović, Rusmir (Jevtović od 73. minuta), Obrovac (Cavrić od 78. minuta), Adamović, Bubalo (Tošić od 85. minuta), Sekulić, Veselinović.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Lex Luton

    12:23 // 7. 3. 2013.

    valjda mozemo i malo ofanzivnije. ako napadnemo u kragujevac siguran sam da mozemo da im damo 3 komada,jer igraju odbranu kao i bsk

  • STARA SKOLA

    16:23 // 3. 3. 2013.

    Mozda nismo gledali istu utakmicu,ali ono sto sam ja video jeste da nema Ace Jovanovica(kralja Niskog fudbala) mogli bi smo da igramao bez leve strane.Decko igra i levog beka, levog veznog, spica ama bas sve.Zatvorio levu stranu,jer samo on igra, ovi ostali su tu tek da ih ima na broju. Pokazao im je kako se igra za svoj klub i za svoj grad.Cestitam majstore

  • Meraklije zoo

    13:47 // 3. 3. 2013.

    O reale o reale... Najjaci smo i imamo najlepse navijacice. Meraklijke nejbolje ... Idemo u evropu do godine! Ako memamo para za reflektore postavicemo oko stadiona 4 zirafe sa lampama na glavama i igracemo i u vecernjim terminima. Sve Nislije meraklije!!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: