Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:01, 5. 7. 2019.

| Sport

Radnički se pojačao u napadu

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Jedan od najboljih pojedinaca Mladosti iz Lučana Milan Bojović pojačaće  konkurenciju u napadu
Jedan od najboljih pojedinaca Mladosti iz Lučana pojačaće konkurenciju u napadu; foto: FK Radnički

Manje od nedelju dana ostalo je do početka sezone i prvog meča u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Flore iz Talina, a niški Radnički dobio je pojačanje u napadu jer je doskorašnji igrač Mladosti iz Lučana Milan Bojović potpisao za ekipu sa "Čaira".

Jedan od najboljih pojedinaca Mladosti iz Lučana iz prošle sezone, kažu u niškom klubu, pojačaće konkurenciju u napadu i biće na raspolaganju novom šefu stručnog štaba Simu Kruniću.

Bogato iskustvo koje je sticao u Mladosti biće od velike važnosti za niški tim. Podsetimo, predvođeni Bojovićem fudbaleri Mladosti igrali su u finalu Kupa, a takođe su obezbedili i prvi izlazak u Evropu u istoriji ovog kluba. Nema sumnje da će njegovo iskustvo biti od velike važnosti za ostvarivanje ranije zacrtanih ciljeva Radničkog i da će napadač biti okosnica ofanzivnog Radničkog, a sve u cilju ostvarivanja što boljeg rezultata u evropskim kvalifikacijama, domaćem šampionatu, ali i Kupu - kažu u Radničkom.

Bojović je karijeru započeo u Partizanu, a nastupao je za Radnički Stobek, Srem, Teleoptik, Čukarički, Jagodinu, Vojvodinu i Mladost. Van granica naše zemlje igrao je u Bnei Sakhimu, Larisi, Kaisaru i Žetsuu.

Podsetimo, ugovore o pozajmici sa niškim Radničkim potpisali su dojučerašnji igrači šampiona Srbije Crvene zvezde Dejan Meleg i Erik Jirka. Prethodno su vicešampiona Srbije pojačali dosadašnji levi bek češkog prvoligaša Karvine Lazar Đorđević, odbrambeni fudbaler Ivan Ostojić iz praškog kluba Dukla, doskorašnji napadač beogradskog Rada Stefan Mihajlović, golman Nikola Petrović iz kruševačkog Napretka i zadnji vezni Luka Čermelj.

Promene su se desile i u stručnom štabu Nišlija jer je Simo Krunić od juče zvanično šef stručnog štaba Nišlija.

Sezona za Nišlije počinje 11. jula kada gostuju Flori u Talinu u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Revanš je nedelju dana kasnije na "Čairu".

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: