Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:22, 10. 7. 2017.

| Sport

Radnički se revanširao Bačkoj na prijateljskoj utakmici

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Arsić Petrović "Čair" Radnički Partizan
Najavljeno potpisivanje novih igrača po povratku u Niš; foto: Vanja Keser

Pripreme niškog Radničkog na Kopaoniku još traju, a u novoj prijateljskoj utakmici oni su se revanširali Bačkoj za poraz koji su od njih pretrpeli pre nedelju dana. Iako u prvom delu nije bilo golova, nakon pauze su se fudbaleri razigrali, pa su Nišlije slavile sa 2:1.

Strelci za tim sa “Čaira” bili su, kao i u prošloj utakmici, Lazar Arsić iz jedanaesterca i Riota Noma, dok je poraz Bačvana ublažio Micić.

U startnoj postavi Radničkog bili su: Živković, Petrović, Stevanović, Simunović, Stanković, Tomić, Stanojević, Arsić, Travanačić, Aleksandar Jovanović, Stojanović.

Kasnije su u igru ušli i Mrkić, Noma, kao i igrači koji su tu na probi Mijailović, Gazivoda i Aksentijević. Među stative je stao i Bojan Brać, četvrti golman u sastavu Nišlija, s obzirom na to da su tu mladi Milorad Kojić, Vjekoslav Andrič, koji je prvi potpisao za superligaša, te Mladen Živković, koji je na korak od potpisivanja ugovora.

Sutra bi trebalo da Nišlije odigraju još jedan pripremni meč protiv novog prvoligaša Temnića, kada je najavljeno i vraćanje kući. Međutim, kako javlja portal Real sa Nišave, postoji mogućnost da na Kopaoniku ostanu još par dana, te da odigraju prijateljsku utakmicu i sa Sutjeskom iz Nikšića.

Inače, PR služba, koja je komunicirala sa novinarima prošle sezone, više nije u klubu, pa je i do novosti veoma teško doći. Tako je na zvaničnom sajtu od 5 utakmica najavljeno 3, dok su objavljene svega 2 vesti o samim mečevima. Problematične su i informacije koje se tiču potencijalnih pojačanja, jer sportski sektor često ne odgovara na pozive novinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Kaljari

    12:53 // 10. 7. 2017.

    PR sluzba,ha,ha,ha,ha...Vic dana!

  • Djordje

    12:48 // 10. 7. 2017.

    Na zvanicnoj FB stranici je do pre par dana (nisam proveravao zadnja dva-tri dana), poslednja vest bila sa okupljanja i predstavljanja Pakulta. Sad mi je bar jasno zbog cega. A taman se poslednjih meseci popravilo pojavljivanje Radnickog u medijima. Srecom nismo otisli u evropu...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: