Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:13, 22. 8. 2012.

| Sport

Radnički se sprema za meč u Jagodini

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
radnicki-trening-na-ciaru.jpg
Fudbaleri Radničkog trenirali su na glavnom terenu

Fudbaleri niškog Radničkog pripremaju se na glavnom terenu stadiona Čair za utakmicu protiv imenjaka iz Kragujevca koja će biti odigrana u petak, 24. avgusta od 17h u Jagodini.

Ekipa Radničkog iz Niša sprema se za treće kolo Superlige koje će ipak kao domaćin odigrati u Jagodini. Niški fudbaleri odradili su danas trening na glavnom terenu Čaira.

- Dočekujemo ozbiljnog protivnika, ekipu koja je prošle sezone napravila veoma dobar rezultat. Ekipa je koju treba respektovati. Oni su svoje nedostatke kroz prelazni rok uspeli da nadoknade. Znamo šta nas očekuje, pokušavamo da se spremimo na taj nivo, da dođemo u mogućnost da im se suprostavimo. Da probamo iz jedne dobre i kvalitetne igre da izvučemo naš maksimum - kaže Aleksandar Ilić, trener Radničkog.

Posle pauziranja zbog crvenog kartona u tim se vraća i Marko Ranđelović.

- Marko Ranđelović će sigurno zauzeti svoje mesto u timu. Napravićemo neka pomeranja u zadnjoj liniji. U suštini, radi se o istoj ekipi koja je igrala i u Kuli - najavljuje Ilić.

Radnički će biti domaćin u Jagodini jer Čair nema uslove da bi se odigrala superligaška utakmica. U Jagodini je Radnički igrao pred početak sezone kada je imao generalnu probu sa superligašem iz ovog mesta.

- Možda smo hendikepirani time što igramo na stranom terenu, na terenu Jagodine. Ne treba tražiti alibi. Treba izaći na teren i probati da se osvoje sva tri boda i ponovi igra iz Kule koja je bila skroz korektna. Ta igra je recept za našu igru i tri boda - smatra Dušan Kolarević, fudbaler Radničkog.

Radnički iz Kragujevca je u prvom kolu poražen od Rada (2:0), a u drugom remizirao sa Novim Pazarom (1:1). Ekipa iz Kragujevca se letos pojačala najboljim strelcem niškog Radničkog Ivanom Pejčićem.

- Promenjena je ekipa u odnosu na prošlu godinu. Najveća opasnost preti možda baš od bivšeg igrača Radničkog Ivana Pejčića. Misilm da je igrao dobro na ove dve prethodne utakmice - rekao je Dušan Kolarević.

Ovo je će biti 19. susret Radničkog iz Niša i Radničkog iz Kragujevca u najelitnijem takmičenju, prenosi sajt kluba iz Kragujevca. Poslednji susret ova dva kluba bio je 11. marta 2006. godine u Kragujecu kada je domaći klub slavio sa 3:0 u Drugoj ligi.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Real Sa Nisave

    13:01 // 24. 8. 2012.

    Vidi ih ovi beogradski pacovcici!Pucaju od muke.

  • NK

    20:19 // 23. 8. 2012.

    A meraklije kao neznaju da ima je vodja drukara..(nadam se da vam ON viSe nije vodja)

  • bulevar

    12:39 // 23. 8. 2012.

    Dzabe vam sve meraklije kad su vam vodje drukare!!!

    • ?

      18:19 // 23. 8. 2012.

      Извини а ко си ти па да причаш то?

    • Visoki funkcioner

      18:27 // 23. 8. 2012.

      Neznam kog si ti kluba navijac,al pretpostavljam da si naklonjen onim titiovim blizancima,gde 99% vodja(cast izuzecima u onih 1%)radi za policiju.tako da se tu jasno vidi ko je drukara,a ko nije:)

    • teodosic

      19:38 // 23. 8. 2012.

      Zutookica prvi ide u sup,a meraklije drukare,a? idete silaznom putanjom....decko!!!

    • ЂИМЛАРА

      19:49 // 23. 8. 2012.

      МАРШ У РУПУ

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: