Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:27, 19. 7. 2021.

| Sport

Radnički se žali na sudiju iz VAR sobe: Naš igrač nije igrao rukom

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
radnicki ruka
Jeste ili nije bila ruka?; printscreen

Niški Radnički je remizirao sa Spartakom u utakmici prvog kola Superlige Srbije, a Subotičani su izjednačili iz penala koji je “sviran” iz VAR sobe, dok je odatle zbog navodnog igranja rukom i poništen gol Japancu u niškom timu Mićibućiju. U Radničkom tvrde da se “ruka” ni na jednom snimku ne vidi i traže da im Sudijska komisija pokaže taj trenutak uz konstataciju da je sudija iz VAR sobe Lazar Lukuć “brutalno pokrao” niški klub.

Dva VAR penala odlučila su rezultat duela Radničkog i Spartaka (1:1).

Ipak, u niškom timu imaju brojne primedbe na sudiju Lukića koji je iz VAR sobe video igranje rukom njihovog fudbalera.

Radnički zahteva od sudijske komisije i njihovog novoizabranog predsednika Dejana Filipovića da nam pokažu snimak na kome se vidi da naš igrač igra rukom jer to gledaoci utakmice nisu mogli da vide na snimku. U svakom slučaju, sudija Lukić je brutalno pokrao Radnički u prvoj utakmici Superlige - piše u saopštenju.

Nezadovoljstvo Nišlija suđenjem Lukića datira od ranije, a niški klub je i tražio da on ne bude na listi sudija. Ipak je ostao i, prema mišljenju Radničkog, učinio da i VAR izgubi svoju poentu.

I prilikom obaranja štopera Radničkog Vujadinovića u prvom poluvremenu nije dosuđen penal, iako je bilo više nego vidljiva “španska kragna” koju je dobio naš igrač. Ali to Lukić iz VAR sobe nije video, ali je zato sve što se nije dogodilo “video”. I kao vrhunac ove utakmice je na kraju u drugom poluvremenu uz smešnu interveniciju Lukića iz VAR sobe sviran penal za Spartak. U toj akciji sudije nisu dosudile čist ofsajd igrača Spartaka - piše u saopštenju.

Utakmica je na kraju završena podelom bodova, a u Radničkom kažu da je na razne video provere utrošeno čak 20 minuta meča i da je sudija Lukić bio zauzet, kako kažu, obesmišljavanjem VAR-a od kojeg sportska javnost ima velika očekivanja.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Perica

    16:14 // 23. 7. 2021.

    Zašto ne objave snimak iz VAR sobe?

  • Naissus

    18:44 // 19. 7. 2021.

    Mora da ste se nesto debelo zamerili Zvezdi kad vas Lukic krade

  • Ivan

    16:20 // 19. 7. 2021.

    Japanca lopta pogodila u koleno i usla u gol. Gde li su sudije iz VAR sobe i glavni sudija videli ruku meni uopste nije jasno. Ovi kradu i pored VAR-a. Potreban nam je kalcopoli u FSS.

    • Razbibriga

      19:12 // 19. 7. 2021.

      Namestaljke, muljanja, uticaj kladionica i lihvara, 3 za 3,
      se i u ovoj godini nastavljaju ! Nazalost, Radnicki, je do toga i kad je bolji, nece pobediti a kad je nemocan, svirace mu penal !
      Fudbal u Srbiji, odavno je izgubio smisao, Kokeza otisao, drugi nastavljaju njegovo delo !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: