Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:00, 13. 12. 2017.

| Sport

Radnički sigurno savladao Radnik za kraj polusezone

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Radnicki
Ovo je bila 5. pobeda u nizu za Radnički; foto: Vanja Keser

Po svim parametrima nadigrao je Radnički Radnik u Surdulici, što je pogotovo bilo izraženo u drugom poluvremenu. Sigurnu igru krunisali su po jednim golom u svakom poluvremenu i tako slavili sa 2:0, a ovim su oba tima završila jesenji deo sezone Super lige.

Nišlije su iskoristile prvu izgledniju priliku. U 14. minutu Saša Stojanović je poslao loptu ka kaznenom prostoru, Lazar Arsić je malo preusmerio, a Milan Pavkov lepo poslao u donji ugao gola.

Oba tima su nastavila da napadaju, bilo je tu i nekoliko lepih šansi, a sledeći gol ponovo je bio delo najboljeg strelca ekipe sa "Čaira" Pavkova. U 68. minutu Slaviša Stojanović je u letu prihvatio loptu i centrirao, a Novosađanin glavom zaobišao golmana Ognjena Čančarevića.

Ovo je bila 5. pobeda u nizu za Radnički, koji ne samo da je zadržao 4. poziciju, već su se i primakli trećeplasiranom Spartaku na samo bod, s obzirom na to da su Subotičani remizirali sa Vojvodinom.

Na njihov plasman neće uticati utakmice 22. kola, koje još nisu odigrane, ali bi zato Radnik sa 10. mesta mogla da "skine" Mačva, ukoliko napravi iznenađenje i savlada Voždovac.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • NISLIJA

    02:11 // 14. 12. 2017.

    Sad pojacanja pa da konacno udjemo u tu evropu iskreno mislim da smo mi i spartak najblizi tome ali ne treba zaboraviti vosu koja je tu blizu i cuku koja je odma iza nas.

    • ALEKSS

      09:10 // 14. 12. 2017.

      Ode nam trener,,,,neznam sta smislja sp.dir.ako mu je uopste dato da razmislja ali koga sada dovesti.Mozda je najblizi Jurasovic Misko,a I onaj Lalatovic dobro zna znanje mada,,,nacuo sam da je I Slavisa Bozicic jako blizu dolaska.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: