Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:42, 7. 12. 2020.

| Sport

Radnički slavio nakon četiri uzastopna poraza u Superligi

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
fk radnički
Pbeda posle četiri poraza; foto: JV / Vanja Keser

Seriju loših rezultata fudbaleri Radničkog iz Niša prekinuli su u 17. kolu Superlige pošto su na Banjici pobedili Rad rezultatom 1:0 (0:0) golom Dušana Stoiljkovića u 76. minutu, a samo tri minuta kasnije ostali su sa desetoricom igrača. Ovo je sedma pobeda Nišlija u sezoni i sada zauzimaju 11. poziciju na tabeli elitnog ranga.

Posle 42 dana niški fudbaleri su upisali pobedu u elitnom rangu, prvu od kako ih je preuzeo trener Vladimir Gaćinović. Jedini gol na meču postigao je rezervista Dušan Stoiljković koji je ušao u igru samo četiri minuta pre pogotka.

Tri minuta kasnije Radnički je ostao sa desetoricom igrača jer je zbog drugog žutog kartona igru napustio Ognjen Bjeličić. Ipak, to nije poremetilo niške igrače koji su do kraja sačuvali prednost.

Trener Vladimir Gaćinović kaže da je zadovoljan rezultatom i da je bila "teška utakmica u nenormalnim uslovima za igru".

Izgurali smo prvo poluvreme da ne primimo gol. Nije bilo fudbalske lepote, dosta se preskakala igra, što ja ne volim. Jednostavno, bilo je tako suđeno zbog vetra i kiše. Jedan momenat u drugom poluvremenu rešio je utakmicu, moglo je da ode na obe strane. Pogodilo se da su izmene bile prave. Stoiljković je iskoristio dobro centaršut sa leve strane. Time smo krunisali igru. Imali smo još par šansi, imao ih je i Rad. Došli smo ovde pod psihološkim pritiskom - kaže Gaćinović.

Bio je ovo sedmi trijumf niškog kluba u sezoni i sada sa 24 boda zauzima 11. poziciju. U narednom kolu Radnički dočekuje Zlatibor, 17. ekipu na tabeli.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mara

    14:43 // 8. 12. 2020.

    @ Aleksa Vukanovic Ljubi te teta Mara

  • Flo

    12:08 // 8. 12. 2020.

    U ovoj ekipi jedino ovaj trener sto uliva poverenje, tako da mozda nesto i napravi od ovog tima.

  • Limun

    05:29 // 8. 12. 2020.

    Da su postigli 4-5 golova pa da se operu za cetiri poraza pa da slave pobedu. Ovako ispada da i corava koka kljucne po neko zrno.

    • Dzamutka

      17:58 // 9. 12. 2020.

      Ovoliko je odobrio Kokeza, za vise golova, moraju dodatno da mole !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: