Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:40, 17. 8. 2012.

| Sport

Radnički spreman za Hajduk u Kuli

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
predrag-stamenkovic,-radnicki,-senko-zupljanin.jpg
Kapiten Predrag Stamenković predvodi Radnički u Kuli; Foto: Senko Župljanin; http://www.facebook.com/media/set/?set=a.4223873282501.2171263.1455321084&type=1

Fudbaleri Radničkog gostuju u subotu, 18. avgusta od 17:30h Hajduku u Kuli u drugom kolu Superlige.

Ekipa iz Niša spremna je da u drugom kolu elitnog takmičenja zabeleži prve bodove. Protivnik je Hadjuk iz Kule koji je takođe poražen na startu (1:0 od Jagodine). Radnički je već otišao na put, a od utakmice u Kuli očekuje se napredak u igri, ali i na bodovnom saldu.

- Njihov kvalitet su prekidi i imaju par dobrih pojedinaca. Možemo da im pariramo. Očekujem tvrdu i neizvesno utakmicu. Pružićemo maksimum i mislimda imamo kvalitet za pozitivan rezultat - kazao je Zoran Pešić, igrač Radničkog.

Da će utakmica biti neizvesna i da nema izrazitog favorita veruje i napadač Hajduka Lazar Veselinović.

- Naš prvi rival u Kuli je Radnički iz Niša. Reč je o ozbiljnoj, čvrstoj ekipi, koja je superiorno osvojila takmičenje u Prvoj ligi Srbije protekle sezone. Ni najmanje nam neće biti lako. Uigrani su, imaju sopstveni sistem  i iskusne pojedince. Ne manjka im ni ambicije, Nišlije su željne da se nakon devet godina pauze,  prikažu u što boljem svetlu vojvođanskoj publici - ističe Lazar Veselinović, a prenosi zvanični sajt Hajduka.

Kako Južne vesti saznaju, Hajduku će se suprostaviti sledeći sastav: Miloš Perić na golu, ispred njega u odbrani Levo Branislav Vukomanović, desno Predrag Stamenković, a u sredini Zoran Pešić i Miloš Petrović. Bratislav Pejčić, Dušan Kolarević u sredini veznog reda, a desno Aleksandar Jovanović, levo Strahinja Petrović. Napad čine Vladan Binić i Stevan Stefanović.

Utakmica u Kuli počinje u 17:30h, a ulaz je besplatan. Radnički bi trebalo na ovoj utakmici da sa tribine pozdrave i Meraklije i to prvi put ove sezone. Naime, navijači niškog tima nisu mogli da uđu u Novi Pazar.


Svi parovi:

17.08. u 17:30h Radnički Kragujevac - Novi Pazar
18.08. u 17:30h Hajduk - Radnički Niš
18.08. u 17:30h BSK Borča - Sloboda
18.08. u 17:30h Smederevo - Javor
18.08. u 17:30h Spartak - Vojvodina
18.08. u 20h Donji Srem - Partizan
19.08. u 17h Jagodina - OFK Beograd
19.08. u 20h Crvena zvezda - Rad

"Isplaćene julske plate"

Kako su rekli u Upravi Radničkog, fudbalerima su pred put isplaćene plate za jul, kao i ugovorne obaveze.

Novac je isplaćen svim igračima, kako kažu u Upravi kluba.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Stefan

    16:46 // 18. 8. 2012.

    Sto mi je drago kada vidim klince koji su krenuli danas na utakmicu sa rancima i nravno majcama radnickog tako treba svaki nislija barem kod kuce da podrzi radicki i rezultai mora da dodju!Upravo borite se za nis za ljude iz nisa koje vole ranidki!!!

  • Душан Крстић

    09:46 // 18. 8. 2012.

    Tebi pevam ovu pesmu ja,ti si ponos svih Meraklija,neka znaju svi,da si najbolji,samo tebe volim Radnički,ale ale ale ale ale,samo hrabro sad do pobede,nema predaje,Niški Reale,Meraklije ludo vole te,a srca naša biće tvoja sva,i kucaće kad budu prestala,bodriće te tada naši sinovi,nikada sam nećeš ostati...MJ89

  • МЈ..89

    09:45 // 18. 8. 2012.

    Tebi pevam ovu pesmu ja,ti si ponos svih Meraklija,neka znaju svi,da si najbolji,samo tebe volim Radnički,ale ale ale ale ale,samo hrabro sad do pobede,nema predaje,Niški Reale,Meraklije ludo vole te,a srca naša biće tvoja sva,i kucaće kad budu prestala,bodriće te tada naši sinovi,nikada sam nećeš ostati...MJ89

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: