Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:23, 8. 11. 2022.

| Sport

Radnički spreman za Kup, ali vežba i penale

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički Niš, fudbal
Spremni za Kup; foto: JV / Jelena Mišić

Fudbaleri niškog Radničkog u sredu, 9. novembra od 16:30 dočekuju beogradski IMT u osmini finala Kupa Srbije, a trener Nenad Lalatović kaže da njegovi igrači vežbaju i penale jer ništa ne prepuštaju slučaju.

Nakon remija u Superligi sa Kolubarom, Radnički dočekuje člana Prve lige u osmini finala najmasovnijeg takmičenja. Šef struke Nišlija Nenad Lalatović poziva na oprez pred ovaj duel.

Gledao sam sve mečeve IMT-a u poslednje vreme, dobra ekipa, koja nije slučajno prva u Prvoj ligi. Ovde stižu pošto su eliminisali Kragujevac, od kog smo mi nedavno izgubili u Nišu i to nam je dovoljna opomena. Nemamo pravo na grešku, Kup Srbije nam je veoma važno takmičenje, želimo da doguramo što dalje i pobeda protiv IMT-a se podrazumeva. Neću kalkulisati i na teren ću poslati najjači mogući sastav. Konačno sam u poziciji da imam sve igrače na raspolaganje, vraća se i Etongu koji je preskočio dva zadnja meča zbog crvenog kartona - rekao je Lalatović.

On je priznao da Radnički vežba penale pred IMT.

Naravno da vežbamo penale, ja ništa ne prepuštam slučaju. Mi smo došli u osminu finala preko penala protiv Javora, ja sam svoj jedini trofej u Kupu kao trener osvojio baš na penale i to ovde u Nišu sa Vojvodinom protiv Partizana. Ja znam šta je Kup i koliko je nepredvidiv. Ipak, nadam se da ćemo sve rešiti u 90 minuta - završio je Lalatović.

U osmini finala se igra jedan meč, a ukoliko nakon 90 minuta ne bude bilo pobednika učesnika četvrtfinala odlučiće jedanaesterci.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Razbibriga

    18:30 // 9. 11. 2022.

    Pricaj nam malo o tome ! Ko li ti placa kafu i daje dzabe karte, Lale ili Toncev !
    Takvih demagoga, kolko oces, briga ih za Radnicki, vazno da im sponzori vode klub ! Uprava ,sa sve tog Laleta, napolje !

  • Gaga

    12:34 // 9. 11. 2022.

    Nek igrace tera Lale
    Dana vezbaju I penale!!!

  • GEOMETAR

    22:56 // 8. 11. 2022.

    Jer sam JA osvojiokup bas na penale!!!!! Cekaj jel Kolubara najtezi protivnik ili LMT?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: