Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:42, 15. 8. 2013.

| Sport

Radnički spreman za Partizan

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
milos-zivkovic-radnicki.jpg
Miloš Živković; foto: Vanja Keser

U subotu, 17. avgusta od 19h na stadionu Čair fudbaleri niškog Radničkog dočekuju Partizan u drugom kolu Superlige. Niški fudbaleri očekuju dobar rezultat.

Posle pobede nad imenjakom iz Kragujevca, niški Radnički dočekuje šampiona države. Nišlije su spremne za susret sa Partizanom pod reflektorima i očekuju veliku podršku sa tribina.

- Mi smo našu najtežu utakmicu prošli. Protiv kragujevačkog Radničkog imali smo imperativ pobede, bili pod velikim pritiskom. Sada bi moralo da bude lakše. Ovo je mnogo više utakmica mojih fudbalera nego mene. Nijedan trener ne mora da posebno motiviše igrače pred okršaj sa prvakom - rekao je Dragoljub Bekvalac, trener Radničkog.

U timu Radničkog sigurno neće biti Seada Hadžibulića koji je dobio crveni karton na prošlom meču, dok Branko Pauljević neće igrati zbog klauzule u  ugovoru, u kom stoji da nema pravo nastupa protiv Partizana odakle je došao.

- Hadžibulić će nam mnogo faliti, jer je i za onih pola sata protiv Kragujevčana pokazao koliko će pojačanje biti. Ne razumem takvo uslovljavanje Partizana za Pauljevića. Čemu strah od igrača koji im nije bio potreban - dodao je Bekvalac.

U niškom timu vlada pozitivna atmosfera.

- Drago mi je da se u gradu stvara atmosfera kao da je vreme da Partizan izgubi u Nišu, što znači da ljudi veruju u nas, ali budite ubeđeni da to neće biti onaj Partizan iz susreta sa Novim Pazarom. Oni će doći ovde sa željom da poprave utisak, ali ja znam da imamo kvalitet da im pariramo - kazao je Miloš Živković, štoper Radničkog.

Cena ulaznice za jug ili sever je 300 dinara, za zapad ili istok 600 dinara, a za ložu 1.000 dinara.

Biletarnica će raditi danas do 18h, a u petak od 10h do 18h i u subotu od 10h do početka utakmice.

Južne vesti i Radnički dele karte

poster

U petak, 16. avgusta Južne vesti i Fudbalski klub Radnički deliće karte za utakmicu Radničkog i Partizana. Karte će biti podeljene preko zvaničnog Tviter profila Južnih vesti.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • obren metaklija

    21:20 // 16. 8. 2013.

    2:0 stojanovic -dva puta! Ale aleeeeeee idemo meraklije

  • Vojvoda Meraklija

    20:20 // 16. 8. 2013.

    Jer će biti kašnjenja od 5min.kao podrška smeni Toleta!?Klub ne daje nikakvo saopštenje i niko ne spominje ovo!

  • Ivan vidar

    13:32 // 16. 8. 2013.

    Bio sam u 13h do biletarnice ispred hale da zamenim vaucer za sezonsku kartu ali nisam uspeo. Formirao se red od preko 100 ljudi, radi jedan salter i treba im oko minut po coveku, znaci utopija...

    • Иван

      15:17 // 16. 8. 2013.

      Друже,

      ваучери се мењају на првом шалтеру и ту нема никог јер служи само за замену. На другом и трћем се купују улазнице и ту је гужва. Пожури јер до 6 се мењају ваучери.

    • Meraklija iz centar

      15:39 // 16. 8. 2013.

      sezonske se uzimaju na vratima trafike,dok se na salterima prodaju obicne karte,jeste po malo guzva,al kad sam ja bio,radila su 2 saltera.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: