Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:52, 5. 8. 2016.

Radnički srušio “građevinare”

Radnicki---Rad---Vanja-Keser.jpg Kec u Nišu; foto: Vanja Keser

Golovima Marka Mrkića i Lazara Arsića fudbaleri niškog Radničkog ostvarili su i drugu pobedu na svom Čairu u novoj sezoni Superlige savladivši Rad sa 3:0 (2:0).

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • meraklija77

    22:22 // 5. 8. 2016.

    BRAVO MOMCI!!! NAPRED REAL !!!!

  • Нишлија

    22:46 // 5. 8. 2016.

    Браво мајстори! Честитке играчима и свима у клубу на фантастичној игри и оствареном резултату. Тек се захуктавамо! Идемо по три бода у Чачак! Напред Раднички!

    • Jug

      23:23 // 5. 8. 2016.

      CESTITAM,super je bilo.Koje su zablude Popara i onaj mali Apostolovic.Popara skroz nespreman i mislim da je greska njegov dolazak.Cemu toliko uguravanje ovog klinca medju startere.Decko je po kvalitetu za srpsku ligu i nemojte vise filozofirati.Petar Jovanovic ga je oduvao vise puta i dete ispade smesno.Rus i nije tako los golman,mada bi Ja Perica forsirao ali dovedose iz Cacka golmana i ovaj ce opet da gricka semenke.Mrka ima stofa i osecaj da ga zakuca.Mnogo bre igraca sa strane,a nasa deca u Bukovik,Svrljig,Zaplanjac,Ozren,Sindjelic,Car pa dokle vise.

    • Ivan

      01:58 // 6. 8. 2016.

      @Jug Apostolovic je dobar mlad igrac ali iza njega na mestu levog beka je najveca rupa zadnjih nekoliko godina. On ne moze da predje pola jer ne moze da pokrije rupu koju levi bek pravi. Svi ga ubijaju po toj strani i pirocanac ne moze da krene u napad. Sad je dosao ovaj novi levi bek pa ce valjda i Apostolovic zaigrati kako ume. Sto se tice Popare on je dobar igrac ali nespreman i treba ga cekati

    • Nikola

      00:38 // 8. 8. 2016.

      bravo momci odlicna utakmica bila svaka cast na pobedi

  • Bubanj

    23:07 // 5. 8. 2016.

    Caki i Mrka i to je to.Sta li treba cika Obradu vise pekljanje i gubljenje vremena po stadionu i oko njega.Penzioner si cika Obrade,setaj po parku,svrati u neki Kafic,prelistaj Zurnal,neku kaficu popij,uzivaj pa sta ce ti vise obaveze jer ceo si radni vek izvrsavao naredjenja;Uzivaj u zivotu,ima ovi mladi i lako ce nauciti da budu komesari za bezbednost.Ima onaj Dejan iz Krusce pa neka te on zameni i mislim da ima znanje a i dobar je covek i voli Radnicki i nekada je to valjda i radio ako se ne varam dok bese onaj gazda Toncev.Dobro nameran savet!!!

    • MIRKO Milan

      19:46 // 6. 8. 2016.

      Bubanjac,jesi me nasmejao za cika Obrada.Voli covek da je tamo i kad je bio ziv Bogi on je uvek bio uz njega i oko njega.Sta ce covek voli to i sta sad.To ga odrzava u zivotu,dobar je on covek i ne verujem da uopste i prima neku nadoknadu,ali eto u centru paznje je,docek sudija,izvodi ih do izlaska na teren,saceka ih kada je kraj utakmice i tako ;to je njemu lepo i neka ga u toj ulozi.Dejana Stojanovica znam iz vidjenja ali mozda bi trebalo i o njemu da se razmislja jer cika Obrad nemoze jos mnogo vremena da radi jer godine ga sustizu.Neka je on nama ziv i zdrav.Samo se bojim da potpresednici ne ubace nekog svog iz SNS.

  • Dusan

    23:54 // 5. 8. 2016.

    Je l' zna neko da li moze da se kupi novi humel dres Radnickog i gde?
    A poruka upravi da karta za Jug protiv CZ ne treba da bude nikako vise od 200 dinara.
    Ako je zbog para, bolje da prodaju 4 hiljade karata od 200 nego 2 hiljade od 300 dinara.
    A sto se tice podrske, bilo bi veoma lepo da se napuni tribina i posalje lepa slika iz naseg grada... a igracima bi to mnogo znacilo...

    • Нишлија

      11:30 // 6. 8. 2016.

      Још увек нема дреса, а биће у Ђаку у главној улици преко пута Калче. Што се тиче утакмице са Звездом, има најава да ће ''господа'' из дотичног клуба тражити одлагање утакмице због њихове утакмице у Европи. А подразумева се где ће и за кога бити праве Нишлије, проблем је што многи бирају да буду странци у свом граду.

    • nidza

      12:33 // 6. 8. 2016.

      Evo u Krusevcu je za Napredak-Partizan za sever bila 200, a hug 400. Tako i treba realno.

    • Dusan

      15:52 // 6. 8. 2016.

      Hvala za informaciju za dres. Cim stignu u Djak uzimam jedan. Dobri su i crveni i plavi. A nesto sam nacuo da ko ima sezonsku kartu njemu moze taj iznos da se odbije od cene za dres. Znaci, bila bi usteda od 1500 dinara... :)) taman za sezonsku za sledecu godinu... :))

    • Stefan Jovanovic

      20:24 // 6. 8. 2016.

      Клуб нипошто не сме пристати на одлагање утакмице са Звездом, па шта смо ми, добротворна организација па да излазимо у сусрет онима који сваки пут ломе столице на северу, а из године у годину одбијају да надокнаде штету!? Ионако је лажни Гроф рекао да има 2 тима за 2 такмичења па изволи, играј. Био бих веома разочаран у управу ако прихвати одлагање!

  • Danka

    06:17 // 6. 8. 2016.

    Svaka čast

  • Durlan City

    07:01 // 6. 8. 2016.

    Bravo! Perfektno odigrana utakmica, prelep pogodak za 2:0, konstantno se napadalo - tako treba na svakom meču. Padaju na Čair i Zvezda i Partizan.

  • pera

    08:45 // 6. 8. 2016.

    Karta za jug mora po propisima da ima istu cenu kao i karta za sever.To znaci Dusane da ciganima treba omoguciti da napune sever(bez obzira na cenu oni ga uvek napune) za samo 200 dinara a da klub ostane bez prihoda. Nasi na jugu uvek dobiju od kluba 500-1.000 bespalatnih karata i kada ih nebi prodavali bilo bi vise meraklija na jugu.U subotu od 19h. SVI NA CAIR! Zvezda mora pasti!

    • Dusan

      16:00 // 6. 8. 2016.

      Pero, Nidza kaze da je u KS na mecu NAP- Drugi blizanac cena bila razlicita, 200 i 400 din. Ali ako po propisima mora da bude ista cena za Jug i Sever, onda cena i treba da bude 300 ili 400. U pravu si, treba klub nesto da zaradi ili bar da pokrije stetu koju naprave velika prestonicka gospoda finih manira. Ali, karta za Jug onda moze da vazi i za naredni mec ili cak 2. I to odmah da se kaze...

  • Roki

    10:28 // 6. 8. 2016.

    Bravo i cestitke momcima na pobedi,mada je tek pocetak sezone i ima tu jos dosta uigravanja,tempiranja forme,prilagodjavanja timu i igru,sve u svemu,i najbolji evropski timovi u pocetku imaju problema dok ne pocnu da melju....Caki je pun pogodak sto se vratio,vidi se da covek ima slifa da deli lopte i odmah padaju po 3-4 komada a i Mrka se lepo postavljao i gura ih u mrezi...

  • Mislim i imam pravo

    14:25 // 6. 8. 2016.

    Apostolovic zelen jos i mislim da ga gurate u prvi tim "preko veze" a to nije dobro za momka.Neko zeli neki NOVAC da zaradi jako brzo jer smo svi svesni da tamo neki vole nase mlade igrace i retko ce neko kupiti igraca tipa Perica golmana,Ace Jovanovica,Petrovica i hajde da ih vise ne nabrajam.Znaci sacekajte Apostolovica "zalivajte te ga,negujte ,prskajte ga raznim preparatima za mlade,gurnite mu po koju novcanicu i kad bude gotov cvet vi ga prodajte i unesite lovu u klub i uzmite malo za Vas.

  • Aca

    22:07 // 6. 8. 2016.

    Zvezda ima dobar napad a veoma losu odbranu to trebamo iskoristiti mislim da Konovalov nece jos dugo biti prvi golman jer je dosta trom treba ga menjati!

  • Milovan

    11:16 // 7. 8. 2016.

    Radnicki je igrao kao u ona stara dobra vremena.Nedostaje nam Evropske utakmice.Vreme je da i Radnicki zaigra u Evropi.Igra je bila briljantna protiv ekipe Rada. Rad je dobra ekipa ali Radnicki je ovaj put bio bolji. Nadam se da ce Radnicki nastaviti da igra ovim tempom da bi izborio daobr plasman.

    • Alex

      12:44 // 8. 8. 2016.

      Gde da igra te utakmice, u Jagodini? Stadion na Čairu ne ispunjava standarde UEFA, barem dok se ne završi zapadna tribina.

  • Danka

    07:55 // 8. 8. 2016.

    Super

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: