Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:06, 24. 2. 2020.

| Sport

Radnički sutra promoviše novog trenera, Batak pred vratima

Autor:M. JovanovićIzvor:Južne vesti
Stadion Čair
Stiže četvrti trener ove seozne na "Čair"; foto: Vanja Keser

Nakon neočekivanog rastanka sa Miloradom Kosanovićem, FK Radnički najavio je za sutra promociju novog trenera, ali o njegovom imenu još ne govore. Ipak, kako Južne vesti nezvanično saznaju, u toku su pregovori sa Radoslavom Batakom, pa će po svoj prilici nekadašnji strateg Vojvodine preuzeti niški tim, i to uoči duela sa svojim bivšim klubom.

Hoće li Batak i definitivno postati četvrti trener na "Čairu" ove sezone znaće se sutra prepodne, pošto je tada zakazana promocija.

Sem kratkog perioda koji je proveo u Novom Sadu, mladi stručnjak je vodio i dve tajlandske ekipe - drugi tim Buriram Junajteda i FK Krabi.

Batak je predvodio Vojvodinu na osam mečeva, pošto je krajem sezone 2016/2017 zamenio Aleksandra Veselinovića, trenutnog trenera Čukaričkog.

Ukoliko mladi stručnjak sutra preuzme novu funkciju, debi će imati upravo na stadionu gde je imao debi kao prvi trener i gde je najviše vremena proveo kao igrač - na novosadskom "Karađorđu". Taj meč igra se u sredu, 26. februara od 18 sati.

Podsetimo, pripreme za novu sezonu sa Radničkim otpočeo je Nenad Lalatović koji je neočekivano podneo ostavku pre nego što je i počelo takmičenje i preselio se u Vojvodinu. Nasledio ga je Simo Krunić, koji se na "Čairu" nije zadržao ni dva meseca. Na kraju je stigao Kosanović i nišku ekipu predvodio pola godine.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ђура

    06:59 // 25. 2. 2020.

    Какав Батак Кобе из Цара је закон !

  • aca

    20:55 // 24. 2. 2020.

    Upropastise nam klub...imam osecaj da ce pola Srbije da ucestvuje u grand paradu a druga polovina bice treneri radnickog.

    • nišlija

      09:21 // 25. 2. 2020.

      klub je već odavno upropašćen. kao i ceo srpski fudbal. ne razumem ljude koji idu na utakmice. gubljenje vremena. sve je namešteno, sve se unapred zna

  • Zvoncica

    18:39 // 24. 2. 2020.

    Sledeci trener koska...

    • Dzamutka

      01:40 // 25. 2. 2020.

      Sreca,te je Bega umro.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: