Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:30, 30. 7. 2022.

| Sport

Radnički u nedelju dočekuje TSC, trener Sivić veruje u pobedu

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
radnički
Radnički sutra protiv TSC ulazi sa imperativom pobede; Foto: Vanja Keser

Nakon neuspeha i ispadanja u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije od Gzire sa Malte (3:3), penali 1:3, ekipa niškog Radničkog okreće se domaćem prvenstvu i već sutra u okviru četvrtog kola Mocart Bet Super lige Srbije na svom terenu od 18:55 sati čeka ekipu TSC iz Bačke Topole.

Trener Nišlija Tomislav Sivić najavljuje neizvesnu utakmicu koja dolazi u momentu koji nije dobar za Radnički, a posle eliminacije na svom stadionu u međunarodnom takmičenju. radnički Radnički posle neuspeha sa Gzirom čeka TSC; Foto: Vanja Keser

Mi imamo imperativ pobede, a meč dočekujemo istrošeni nakon 120 minuta i eliminacije od Gzire. Situacija u kojoj se nalazimo nije sjajna, ali na muci se poznaju junaci i mi prosto moramo da se izdignemo iznad svih problema, da pružimo više od maksimuma i dobijemo ovaj meč - istakao je Sivić.

Nišlije u utakmicu sa TSC-om ulaze sa nekoliko povređenih igrača, pa će izostati pomoć Tomića, Jamkama i Savića, a hoće li Marjanović biti u protokolu za nastup na ovom meču odlučiće lekarska ekipa. radnički Problemi u domaćoj ekipi sa povredama igrača; Foto. Vanja Keser

Posle Gzire je na spisku povređenih još jedno ime, to je Tomić, koji neće moći da nam sutra pomogne. Jamkam i Savić su takođe povređeni, a Marjanović još uvek nije skroz fit i on najverovatnije neće moći da igra od početka. Videćemo u konsultaciji sa lekarima, da li uopšte može i da igra- rekao je strateg Nišlija.

Sivić nije mogao da kaže ko će biti u startnih 11 na sutrašnjoj utakmici baš zbog velikih problema sa povređenim igračima, a postoji i nekoliko nedoumica koje će rešiti do početka utakmice. radnički Težak posao za nišku ekipu sutra protiv TSC-a; Foto: Vanja Keser

Ne mogu da izdiktiram tim, jer smo u velikim problemima. Levi bek Stojanović, koji je stigao iz Kolubare, ima pravo da igra i on će dobiti šansu. Kada je reč o golmanima, još nisam odlučio i šanse Drobnjaka i Dujmovića su 50:50. Imam dilemu i oko toga ko će biti drugi štoper, uz Tolordavu, a kandidti su Jovičić i Mlađović. Imam dilemu i oko bonusa. Imamo ih četvoricu, a to su Štulić, Ajdar, Stajić i Dušanić, videćemo ko će od njih istrčati sutra veče na teren - dodaje Sivić.

Naglašava da bez obzira na sve probleme, Radnički će sutra imati imperativ pobede i očekuje od svojih igrača da pokažu kvalitet i stignu do novih bodova u Super ligi Srbije.


TSC bez poraza u prva 3 kola

Ekipa TSC-a je u prva tri kola dva puta igrala nerešeno i jednom su pobedili, pa se trenutno sa 5 osvojenih bodova nalaze na 5. mestu prvenstva Super lige, dok je Radnički iz dve utakmice sakupio 1 bod i zauzima trenutno 14. mesto na tabeli, protiv Zvezde u Beogradu je izgubio, dok je sa Partizanom igrao nerešeno na svom terenu. radnički Sve sem pobede bio bi neuspeh za Nišlije; Foto: Vanja Keser

TSC je odličan tim. Igraju u sistemu 3-5-2, kao što je igrala i Gzira. Žarko Lazetić je trener koji pravi igru i koji uživa da to radi iz zadnje linije. Znaju šta hoće. Pojačali su se po desnoj strani i njihov tandem Cvetković-Jovanović jako dobro deluje - kaže Sivić

Naglašava da se radi o uigranoj ekipi i da njegove igrače sutra čeka težak posao da ostvare povoljan rezultat.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • bk

    12:05 // 31. 7. 2022.

    ma koga vise bre vi interesujete......

  • Asistent

    07:53 // 31. 7. 2022.

    Pre desetak dana kažu da je viđen glavni asistent na Tončeva u B.Topoli, sa glavnom facom TSC-a, a asistent nema nikakav biznis, rodbine, prijatelja u tom gradu, niti verujem da bi sam znao otići tamo.Živo me interesuje kojim poslom je bio tamo.

  • Roki

    07:36 // 31. 7. 2022.

    Ocete.Pobedicete.Ali malo sutra.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: