Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:18, 10. 3. 2024.

| Sport

Radnički traži hitan sastanak sa Draganom Džajićem i rukovodstvom FSS-a

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Ja sam tu da se borim za tebe, Radnicki, stadion, foto Ljubica Jocic
Ko će da se bori za Radnički?; foto: Ljubica Jocić

Dan nakon poraza od Železničara iz Pančeva (3:2) i ostavke šefa stručnog štaba Nikole Trajkovića, rukovodstvo Fudbalskog kluba Radnički iz Niša saopštilo je da zahteva hitan sastanak sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Draganom Džajićem, potpredsednikom Branislavom Nedimovićem i generalnim sekretarom Jovanom Šurbatovićem.

Ja sam tu da se borim za tebe, Radnicki, stadion, foto Ljubica Jocic Ko će da se bori za Radnički?; foto: Ljubica Jocić Drugi poraz zaredom i odlazak trenera Nikole Trajkovića naterali su Upravu Radničkog na reakciju. Iz kluba sa "Čaira" ka FSS-u otišao je poziv na hitan sastanak koji potpisuje direktor Radničkog Dejan Propadalo.

Povod sastanka je pronalaženje načina za rezrešenje problema koji su se stvorili dešavanjima na poslednjoj i prethodnim utakmicama koje je Radnički odgirao, a za koje smatramo da nikome ne idu u prilog. Molimo Vas da na sastanku bude obavezno prisutan i gospodin Dejan Santrač, predsednik Sudijske komisije. Molimo Vas da odgovor dobijemo u roku od 24 sata od prijema ovog mejla - piše u pozivu.

Nije poznato da li će i kako na ovaj poziv odgovoriti iz FSS-a. Radnički je na 13. poziciji sa 23 boda, a u narednom kolu na "Čair" stiže Crvena zvezda.

Poziv Poziv iz Fudbalskog kluba Radnički

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    17:52 // 11. 3. 2024.

    Čim se direktor preziva Propadalo, nema šta tu više da se priča

  • Гага

    14:55 // 11. 3. 2024.

    Испашће,ко се буде најлошије"котирао"...то,са фудбалом,благе везе нема...друга је то"ранг листа"...

  • Rođeni Nišlija iz Pasi Poljane

    22:38 // 10. 3. 2024.

    Najveći problem Radničkog(uprave) je što navija samo za sebe, subjektivno razmišljanje i ne razumevanje onog čime treba da se bave-fudbalom! Navikli na kafanske dogovore, kombinacije i krađu, što nije tajna jer zvanično se bave politikom i učestvuju u vodenju (pljačkanju) države. Trajković ne bi smeo tako da se ponaša i priča s'obzirom na to da hoće da se bavi sportom. Tri gola nije dao sudija!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: