Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:04, 29. 8. 2013.

| Sport

Radnički traži podršku publike

Autor:Ljubica StojanovićIzvor:Južne vesti
dusan-kolarevic,-radnicki-rad.jpg
Dušan Kolarević

Fudbaleri Radničkog iz Niša u subotu, 31. avgusta od 19h na stadionu Čair dočekuju užičku Slobodu u 4. kolu Superlige. Trener Dragoljub Bekvalac i igrači zovu publiku na meč.

Dobri rezultati na stadrtu sezone u Superligi najbolji su poziv za publiku da u subotu napuni stadion Čair i pozdravi fudbalere Radničkog. Nišlije će u 4. kolu dočekati užičku Slobodu koja je do sada zabeležila dva remija i jedan poraz.

-Čeka nas izuzetno teška utakmica, Sloboda je u prva tri kola igrala dobro, ali nije uzimala bodove. Učinićemo sve da to ne učine u Nišu. Nas ne sme da povede euforija, moramo da ostanemo na zemlji. Očekujem podršku publike na stadionu - rekao je Dragoljub Bekvalac.

Karte za utakmicu biće u prodaji u petak, 30. avgusta i u subotu, 31. avgusta na biletarnici hale Čair. Cena karata za jug i sever su po 150 dinara, za istok i zapad po 300 dinara. Bekvalac poziva publiku da dođe na Čair.

- Potrebna nam je podrška publike jer dolazi ekipa trenera protiv kog ni ja, ni moje kolege ne volimo da igramo. On je vrhunski motivator i taktičar, dobre igre njegove ekipe nisu ispratili rezultati. Nadam se da će ostati tako bar još jedno kolo - dodao je Bekvalac.

Radnički do sada nije primio nijedan gol, dok je Sloboda u prethodne 3 utakmice dala samo jedan gol.

- Našu šansu vidimo u disciplinovanoj igri i zrelosti ekipe. Ne vidim razloga da ne zabeležimo pobedu. Siguran sam da ćemo imati dobru podršku sa tribine - istakao je Dušan Kolarević, prvotimac Radničkog.

Još nije izvesno da li će novo pojačanje Radničkog napadač Ivica Jovanović imati pravo da igra na ovoj utakmici, a pod znakom pitanja je i Sead Hadži Bulić koji je povređen na meču sa Radom.

- Hadži Bulić je počeo da trenira i ima veliku želju da zaigra. Možda je na sebe preuzeo veliko breme odgovornosti zbog malog doprinosa rezultatima. Na njemu je da se spremi dobro i pokaže zašto je i došao u Radnički - kaže Bekvalac.

Utakmica 4. kola biće odigrana u subotu, 31. avgusta od 19h na stadionu čair pod reflektorima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    13:02 // 30. 8. 2013.

    U subotu radim popodne pa neću moći da prisustvujem utakmici...takođe,tada mi je rođendan i jedina želja koju imam tog dana biće "kec u Nišu", obradujte momci i mene i ceo Niš, mi to zaslužujemo !

  • Margerci '89

    10:22 // 30. 8. 2013.

    Margerci svi na Cair,Radnickom smo potrebni!
    FKRN 1923

  • Meraklije Marger

    23:21 // 29. 8. 2013.

    Eto, slavi ceo Nis posle ovih 3-0... Jel si zadovoljan sad komsija? :-)
    U subotu SVI NA JUG !!!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: