Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:34, 10. 2. 2024.

| Sport

Radnički u Kragujevcu počinje prolećni deo sezone

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
Radnički Niš (3)
Počinje prolećeni deo sezone; foto: Radnički Niš

Sa dosta promenjenim timom u odnosu na kraj prošle polusezone, sa trenerom koji je započeo sezoni na klupi, ali je otišao posle 14 kola, ali i sa željom da što pre osigura opstanak Radnički počinje prolećni deo sezone u Superligi. Prvi zvanični meč ove godine Nišlije igraju u nedelju, 11. februara u Kragujevca protiv Radničkog.

Zimska pauza je završena, na fudbalske terene vraćaju se i srpski superligaši, a Radnički iz Niša uz dosta optimizma čeka nastavak prvenstva gde trenutno zauzima pretposlednje mesto na tabeli. Pripreme su odrađene u Turskoj, a šef stručnog štaba Nikola Trajković je zadovoljan tim periodom.

Odradili smo pripreme na zadovoljavajućem nivou, igrači su bili maksimalno spremni i koncentrisani. Zadovoljan sam svima što smo ostavili iza sebe. Nemamo više prava da pričamo da je Radnički igrao dopadljiv fudbal, a nije donosio bodove. Od nedelje nam je svaka utakmica presudna i moramo da donosimo bodove. Promenili smo krvnu sliku svlačionice, doveli smo nove igrače, Mislim da smo napravili dobar prelazni period - rekao je Trajković.

Kragujevčani imaju 7 pobeda, dva remija i 10 poraza i sa 23 boda nalaze se na 10. poziciji na tabeli.

Bili smo zajedno na pripremama i međusobno smo se skautirali. Na pripremama su imali novi sistem. Skauting je urađen maksimalno i igrači su dobili sve potrebne informacije. Spremni smo za bilo koji sistem. Kada imamo loptu, bitno je da imamo principe i da su oni presudni kako bismo ostvarili pobedu - dodao je Trajković.

Što se prelaznog roka tiče, Radnički je dosta promenio tim - ove zime su stigli na "Čair" napadač Boris Krstić, golman Nikola Vasiljević, vezni igrač Andrija Luković, reprezentativac Kameruna Kolins Fai, napadač iz Bosne i Hercegovine Semir Smajlagić, defanzivac Marko Petković, napadač Stefan Vukić, 23-godišnji vezni igrač iz Gane Edmund Ado, kao i krilni napadač iz Nigerije 22-godišnji Jusuf Bamidele.

Utakmica u Kragujevcu je u nedelju od 13 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Гага

    11:30 // 11. 2. 2024.

    Помози Божеее!!!

    • Bog

      14:53 // 11. 2. 2024.

      Nema vama pomoći

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: