Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:16, 23. 10. 2022.

| Sport

Radnički u nadoknadi vremena izgubio od Zvezde na "Čairu"

Autor:Ljubica JocićIzvor:Južne vesti
radnicki crvena zvezda 5, foto jv jelena misic
foto: JV / Jelena Mišić

Golom Aleksandra Pešića u 97. minutu fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički u Nišu rezultatom 2:1 (0:0) u 16. kolu Superlige. Niški fudbaleri prikazali su dobru igru, ali su završili meč sa devetoricom igrača, imali remi do pred kraj, ali je Zvezda uspela da odnese sva tri boda sa "Čaira".

Poveli su crveno-beli u 68. minutu golom Aleksandra Pešića koji je bio precizan nakon dodavanja Mijailovića. Samo šest minuta stiglo je izjednačenje. Samo što je ušao na meč, Saš Marjanović je pogodio mrežu sa 16 metara. Držali su se domaći, ali na kraju im je presudio rođeni Nišlija koji je glavom pogodio mrežu nakon dodavanja Kataija.

U 44. minutu Jamkam je obio Bukarija, sudija je pokazao na "belu tačku", ali Zvezda, nakon VAR-a, nije dobila jedanaesterac.

Počele su dobro obe ekipe, a u 10. minutu Kanga je šutnuo odbijenu loptu, ali je mrežu domaćina sačuvao Jamkam. Imao je domaćin dobru šansu u 25. minutu, ali je Cvetković šutirao pravo u Milana Borjana, golmana Crvene zvezde. Pet minuta kasnije gosti su imali šansu, Milunović je šutirao, ali je golman Rosić odbranio gol Nišlija.

Nakon pazue, u 58. minutu Jamkam je zaustavio Mustafu i zbog faula dobio drugi žuti karton zbog čega je Radnički nastavio sa igračem manje. Ređale su se prilike, povela je Zvezda, ubrzo izjednačio Radnički, ali i dalje se vodila velika borba.

U nadoknadi vremena fudbaler Radničkog Entogo udario je Milunovića i dobio je crveni karton. Nišlije su meč završile sa devetoricom igrača.

Nakon 16 kola Nišlije imaju po četiri pobede i remija, kao i osam poraza i nalaze se na 11. pozicji.

RADNIČKI - CRVENA ZVEZDA 1:2 (0:0)

Niš, stadion "Čair"

Sudija: Marko Ivković

Radnički: Rosić, Jamkam, Etongu, Stajić, Stojanović, Pejović (od 72. Marjanović), Mesarović (od 73. Đurišić), Dimić (od 64. Savić), Jovanović, Cvetković (od Petrov), Štulić.

Crvena zvezda: Borjan, Eraković, Milunović, Dragović (od 69. Gobeljić), Rodić, Mijailović, Kanga (od 80. Krstičić), Bukari (od 69. Ben), Ivanić (od 55. Katai), Mitrović (od 55. Mustafa), Pešić.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Savudin

    20:14 // 24. 10. 2022.

    Realno su prekidi u drugom delu trajali i više od 7 minuta, al deluje da su nislije prodale utakmucu. Zvezda imala mnogo šansi, al nema ko da pogodi mrežu. Sve u svemu prosečna utakmica.

  • Max

    13:11 // 24. 10. 2022.

    Sudija završio posao, sada treba sudijska komisija da završi sa njim da više nikada ne sudi, velika sramota za fudbalski savez i velika krađa.

  • Gavrilo Milentijevic

    12:36 // 24. 10. 2022.

    Najveca sramota su "nislije" koje su navijale protiv svog gradskog kluba. Od srca cu navijati protiv petokrake u ligi evrope!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: